Bus Air Conditioner
  • Bus Air Conditioner

    Kondisioner Bis

  • Truck Refrigeration

    Pendingin Truk

  • Rail Transit Air Conditioner

    Kondisioner Udara Transit Rel

  • Car Air Conditioner

    Kondisioner Udara Mobil

SONGZ AUTOMOBILE AIR CONDITIONING CO., LTD sing diarani SONGZ, didegaké ing taun 1998. Iki minangka perusahaan saham gabungan sing spesialisasine ing panelitian, pengembangan, manufaktur lan penjualan sistem AC. Sukses didhaptar ing Bursa Efek Shenzhen ing taun 2010. Singkatan saham: SONGZ, kode stok: 002454. Iki nggawe SONGZ dadi perusahaan pertama ing industri pendingin udara kendaraan transportasi China. SONGZ nyedhiyakake sistem pendingin udara mobil minangka merek premium lan bakal dadi pemasok kelas internasional kanthi teknik canggih lan pamrosesan omah ing wektu sing cedhak. Bisnis SONGZ kalebu AC lan kondhisi bus ukuran gedhe lan medium, AC mobil penumpang, AC kondhisi rel, unit pendingin truk, kompresor listrik, lan suku cadang AC kendaraan.

maca liyane