Sejarah SONGZ

Ing taun 1998

Ing taun 1998,

SONGZ AUTOMOBILE AIR CONDITIONING CO., LTD. didegaké ing Shanghai.

SONGZ diwiwiti saka bisnis AC, lan wiwit nol. 

1

Ing taun 2004

2

Ing taun 2004,

Xiamen SONGZ didegake, sing fokus ing R&D, manufaktur unit AC bus.

Ing taun sing padha, divisi AC mobil penumpang SONGZ didegake, dikatutake kanggo R&D, manufaktur & pemasaran AC mobil penumpang, HVAC lan sawetara alat ganti utama.

Bisnis AC SONGZ saya suwe saya rame. 

Ing taun 2005

Ing taun 2005,

Shanghai SONGZ Pabrik nomer loro wis rampung, sing dirancang kanggo basis komprehensif kanggo pabrik unit AC lan mobil. 

3

Ing taun 2006

4

Ing taun 2006,

Anhui SONGZ didegake, yaiku usaha patungan antarane SONGZ lan JAC. 

Ing taun 2007

Ing taun 2007,

Chongqing SONGZ didegake. Chongqing SONGZ fokus ing pabrikan AC. 

5

Ing taun 2008

Ing taun 2008,

SONGZ diidentifikasi dening Komite Ilmu lan Teknologi Shanghai minangka perusahaan teknologi tinggi anyar Shanghai.

Ing taun sing padha, SONGZ dianugerahi dening Shouqi Group minangka Olimpiade Beijing "Juara Layanan" kanggo kinerja lan layanan dhukungan sing apik banget nalika Olimpiade Beijing.

01

Sertifikat Perusahaan Teknologi Tinggi Shanghai

未标题-1

"Juara Layanan" Olimpiade Beijing

Ing taun 2009

Ing taun 2009,

Shanghai SONGZ Railway Air Conditioning Co., Ltd. didegaké, nyedhiyakake R&D, manufaktur & pemasaran kondhisi udara transit.

Kanthi luwih saka 10 taun pangembangan, SONGZ duwe macem-macem model AC kanggo kendharaan sepur, kayata AC kanggo lokomotif, sepur, monorel, trem metro (subway, lemah) lan liya-liyane. 

8
9

Ing taun 2010

10

Ing taun 2010,

SONGZ kacathet ing Bursa Efek Shenzhen (kode saham: 002454) lan dadi perusahaan pertama ing industri pendingin udara kendaraan transportasi Cina.

Ing taun 2010

Ing taun sing padha, SONGZ dianugerahi perusahaan teknis maju sing dibiayai dening manca.

11

Ing taun 2011

Ing taun 2011,

Beijing SONGZ lan SuperCool (shanghai) Refrigeration Co., Ltd. didegake.

Beijing SONGZ ditrapake kanggo nggawe sistem AC kanggo mobil penumpang.

Supercool minangka usaha patungan antarane klompok SONGZ lan CIMC (China International Marine Containers Co., Ltd, sing minangka pabrik kontainer laut paling gedhe ing saindenging jagad.) Supercool khusus ing bidang R&D, pabrikan lan pemasaran pirang-pirang unit pendingin truk kanggo rante kadhemen. 

12
13

Ing taun 2014

14

Ing 2014,

Liuzhou SONGZ didegake, nyedhiyakake sistem produksi AC kanggo MPV, SUV, mobil lan mobil listrik. 

Ing taun 2015

Ing 2015,

Pabrik nomer telu Shanghai SONGZ rampung, sing saiki dadi HQ klompok SONGZ. Iki uga basis manufaktur cerdas lan cerdas canggih kanggo unit AC mobil, unit AC, kompresor AC lan kompresor listrik, lan suku cadang. 

15
16.2

Ing taun 2016

Ing 2016,

Indonesia SONGZ didegake. Iki minangka pabrik pertama ing luar negeri SONGZ, yaiku langkah pertama kanggo strategi globalisasi SONGZ, banjur Lumikko ing Finlandia. 

17
18

Ing taun 2017

Ing 2017,

SONGZ entuk lan nyekel saham Suzhou NTC, Beijing Shougang Foton lan Finlandia Lumikko.

Suzhou NTC minangka merek kondisioner bis ing pasar Tiongkok. Kanthi akuisisi, SONGZ lan NTC nggawe serikat pekerja ing pasar teknologi, produk, penjualan, layanan.

Lumikko, merek misuwur ing Eropa lan produsen piranti kontrol suhu berkualitas tinggi kanggo truk lan trailer. Iku sistem titik pangopènan kanthi fokus sing kuwat ing negara-negara Nordik. 

19
29
20
30

Ing taun 2018

Ing taun 2018,

SONGZ miwiti ulang taun kaping 20 lan pusat terowongan angin iklim didegake.

Ing taun sing padha, SONGZ nggawe sejarah kanthi ngasilake luwih saka 10.000 (sepuluh ewu) unit AC ing siji wulan ing wulan Nopember.

SONGZ nyuplai total 54.049 unit AC menyang pasar China lan negara-negara manca, kalebu 28,373 unit AC bus listrik ing 2018.

21
23

Ing taun 2019

Ing taun 2019,

SONGZ INTERNATIONAL TRADING CO., LTD. didegake, sing dadi langkah sabanjure kanggo globalisasi SONGZ.

Ing taun sing padha, SONGZ ngumumake strategi nyiyapake jaringan layanan global kanthi duwe paling ora 100 stasiun layanan ing saindenging jagad China, supaya bisa nyedhiyakake layanan sing pas kanggo para pelanggan internasional.

Sajrone periode sing padha, produksi lokal Lumikko China diwujudake nalika unit LT9 pertama lan unit L6BHS pabrik Lumikko Shanghai ora ana ing jalur perakitan. 

24
25
27

Ing taun 2020

28

Ing taun 2020,

SONGZ entuk 55% saham Keihin-Grand Ocean Thermal Technology (Dalian) Co.Ltd , yaiku perusahaan Jepang sing dihormati lan terkemuka khusus ing industri AC otomatis.