Ringkesan SONGZ

overview.1

SONGZ AUTOMOBILE AIR CONDITIONING CO., LTDing kene diarani SONGZ, didegaké ing taun 1998. Iki minangka perusahaan saham gabungan sing spesialisasine ing panelitian, pengembangan, manufaktur lan penjualan sistem AC-kendaraan. Sukses didhaptar ing Bursa Efek Shenzhen ing taun 2010. Singkatan saham: SONGZ, kode stok: 002454. Iki nggawe SONGZ dadi perusahaan pertama ing industri pendingin udara kendaraan transportasi China. SONGZ nyedhiyakake sistem pendingin udara mobil minangka merek premium lan bakal dadi pemasok kelas internasional kanthi teknik canggih lan pamrosesan omah ing wektu sing cedhak.

SONGZ bisnis nyakup AC lan kondisioner bus ukuran gedhe lan medium, AC mobil penumpang, AC kondhisi, unit pendingin truk, kompresor listrik, lan suku cadang AC kendaraan.

SONGZ Enem Bisnis Inti

011
012
013
014
015
016

Basis Pabrik SONGZ

Kanthi 13 basis manufaktur, SONGZ wis nggawe tata letak sing pusaté ing Shanghai, China lan adhedhasar Finlandia, Indonesia lan China ing Anhui, Chongqing, Wuhan, Liuzhou, Chengdu, Beijing, Xiamen, Suzhou lan kutha-kutha liyane. Gunggunge karyawan wis ana 3.000 wong.

1-1

SONGZ HQ, Shanghai China

109
02
06
1213
11
13
07
09
041
08
05
03
0116

Presensi Pasar Global SONGZ

Produk AC bus SONGZ wis diwenehake menyang meh kabeh pabrikan bis ing Tiongkok, kayata Yutong, BYD, Golden Dragon, Zhongtong, lan liya-liyane. Produk kasebut diekspor menyang luwih saka 40 negara, kalebu negara-negara Eropa kaya Rusia, Inggris, Italia, lan negara-negara Nordik, negara-negara Amerika kaya Meksiko, Brasil, Chili, Kolombia, lan Ekuador, negara-negara Asia kaya Jepang, Korea Selatan, India, Malaysia, Indonesia, Thailand lan Vietnam, lan uga diekspor menyang Australia lan Selandia Baru.

Ing wektu sing padha, kita wis nglumpukake akeh sumber daya pelanggan ing bidhang AC mobil penumpang, AC, kendaraan transit, lan unit pendingin truk. 

1
2
1121

LIAZ Rusia

GAZ Rusia

Hino Filipina

KIWI Selandia Baru

LAZ Ukraina

KONGEN Utama Produsen Bus

Produk kasebut wis dingerteni dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri kanthi standar kualitas tinggi kayata hemat energi, perlindungan lingkungan, keamanan, gangguan swara, kenyamanan, lan bobot entheng.

SONGZ mesthi nindakake strategi produk "efisien, hemat energi lan ramah lingkungan" lan konsep pasar pemasaran teknis "teknologi tinggi, bermutu, layanan tinggi", bertekad kanggo dadi ahli manajemen termal mobil kelas dunia.

Kemampuan Pabrikan SONGZ

SONGZ ngenalake peralatan cerdas lan sistem informasi sing misuwur ing jagad supaya bisa njamin efisiensi produksi, stabilitas lan akurasi.

Peralatan canggih kayata lini produksi / jalur produksi otomatis, garis deteksi amonia otomatis, lini pemrosesan otomatis piring vorteks dinamis lan statis, Mesin fin kecepatan tinggi, mesin las busur argon otomatis, tungku brazing, lan mesin las laser nambah produksi efisiensi

SONGZ nggabungake sumber daya lan informasi uga Informatisasi lan industrialisasi lan nggawe pabrik cerdas digital kanthi nggunakake sistem informasi kayata ERP, MES lan WMS.

778_0245 (02810)

Baris Deteksi Amonia Amonia

High-speed Fin Machine 高速翅片机

Mesin Fin kanthi kecepatan tinggi

automatic argon arc welding machine 自动氩弧焊机_看图王

Mesin Las Arc Argon Otomatis

7e5fc040af6696907eacb682dfff2b5_看图王

Tungku Brazing

1

Mesin Las Laser

063b9f2be3c48bd77a6d8aad5dbad23_看图王

Robot Lengan

Ing era Industri 4.0, SONGZ aktif nggawe pabrik cerdas kanthi teknologi, nggawe pabrikan cerdas, nggawe target perusahaan cerdas, ningkatake level manajemen produksi perusahaan, nggawe manajemen produksi luwih adhedhasar informasi, otomatis, digital lan ilmiah, nambah produksi efisiensi, lan promosi upgrade Pabrikan.

Jaminan Kualitas SONGZ

Kebijakan Kualitas: Nindakake standar sistem lan fokus ing kepuasan pelanggan.

Menang kepuasan pelanggan liwat pangukuran lan tinjauan terus-terusan.

Kebijakan Lingkungan: Perlindhungan lingkungan, konservasi energi lan pengurangan konsumsi, daur ulang, keterlibatan total, pamatuhan miturut aturan lan perbaikan terus-terusan.

Kebijakan Kesehatan lan Keamanan Pekerjaan: Utami kesehatan, keamanan dhisik, pencegahan ilmiah, keterlibatan total, kepatuhan miturut aturan lan perbaikan terus-terusan.

 

SONGZ ngetrapake TS16949 kanthi ketat lan fokus ing kepuasan pelanggan, keterlibatan total lan manajemen kualitas. Sajrone kontrol kualitas mlebu, SONGZ terus-terusan ngoptimalake rencana sampling kanggo linuwih lan terus nambah alat tes kanggo linuwih saka asil tes. SONGZ saiki duwe 527 alat tes nganalisa alat tes miturut MSA supaya bisa nyukupi sarat. Kajaba iku, SONGZ njamin homogenitas produk liwat review, optimalisasi, lan pelatihan para pemasok lan tes pihak katelu kanggo tes kunci saben taun kanggo njamin sistem AC kanthi kinerja sing aman lan andal. Sajrone kontrol proses, SONGZ nganjurake total keterlibatan, inspeksi bebarengan, inspeksi awal lan final lan ngawasi kabeh proses. Kanggo proses utama, alat uji coba kinerja dhuwur digunakake kanggo njamin linuwih produk lan peralatan deteksi amonia kanthi otomatis digunakake khusus kanggo kenceng hawa saka sistem AC. Piranti uji coba otomatis telung-siji-siji diadopsi supaya bisa memenuhi syarat-syarat keamanan produk. Pemeriksaan lengkap ditindakake kanggo njamin keamanan lan kehandalan produk. Proses kunci dianalisis nggunakake SPC supaya bisa stabilitas lan nawakake data analitik kanggo perbaikan kualitas.

Panganggone produk SONGZ miturut saran pasar, kanthi nyata lan nyata nggambarake kahanan sakabehe liwat survey kepuasan, nindakake PDCA lan terus ningkatake kualitas produk. 

01-1

BS OHSAS 18001: 2007

EC

IATF 16949: 2016

02-1

GB / T 19001-2008 / ISO 9001: 2008

SERTIFIKASI IRIS ISO / TS 22163: 2017

ISO 14001: 2015

89fb1d2208c56a94fa34872bda59cc9_看图王

Bangku Uji Kinerja Kondhisi Udara

98150801db4ef3421269408484bb49b

Kamar Semi-anechoic

d805f5abc13d24480229d2c90805059

Bangku Tes Getaran

Tembok Ngurmati SONGZ

959c826b43116c7e9d015497f851df5

Wiwit didegaké ing taun 1998, SONGZ menangaké kepuasan lan pujian saka para pelanggan saka China lan luar negeri minangka pemasok lan panyedhiya solusi sistem pendingin udara mobil sing apik banget.

 

Iki penting banget kanggo negesake manawa SONGZ mandhiri ngembangake "Teknologi Manufaktur lan Aplikasi Tabung Saluran Mikro lan Penukar Panas", lan proyek kasebut menang "Hadiah Ilmu Nasional lan Kemajuan Teknologi Nasional Tionghoa", sing minangka pujian paling dhuwur saka Dewan Negara China ing industri AC kahanan mobil.

 

Lan SONGZ entuk pengakuan saka industri AC kanthi mobil lan saka masarakat kanggo kontribusi sing digawe SONGZ kanggo pangembangan teknologi ing industri AC kanthi seluler lan tanggung jawab sosial sing ditindakake SONGZ.

1123

Pemasok sing apik banget kanggo CRRC, China

Pemasok sing apik banget kanggo Foton, China

Pemasok sing apik banget kanggo Hino, Filipina

Pemasok sing apik banget kanggo SANY, China

22-1

Juara Layanan Olimpiade Beijing

Penghargaan Kemajuan Ilmu & Teknologi Nasional China

Sertifikat Akreditasi Lab CNAS

Sertifikat Akreditasi Laboratorium Suplier kanggo BYD

Prinsip Perusahaan:Usaha kanggo ningkatake lingkungan urip manungsa.

Visi Perusahaan:Dadi jagad'panyedhiya AC seluler kelas kapisan.

Kebijakan Manajemen:Kepuasan pelanggan, kepuasan karyawan, kepuasan pemegang saham.

1696b8bd66b6e56e78bc850aee0e1f7

Budaya Perusahaan SONGZ

Budaya minangka jiwa perusahaan lan konsep budaya minangka kekuwatan sing ora bisa katon kanggo operasi lan manajemen. SONGZ wis manut karo konsep budaya "berorientasi ing wong" nganti pirang-pirang taun.

SONGZ nyedhiyakake kabeh karyawan kanthi tataran sing jembar, semangat banget, nggawe lan menehi kesempatan sing cukup kanggo dheweke lan bisa tuwuh bebarengan.

Budaya Tim Internasional SONGZ:

Fokus Pelanggan.

Pakaryan Tim.

Openness & Bhinéka.

Sincerity & Pengabdian.

Kesederhanaan & Terus terang.

“沪港同心”青少年交流团走进松芝
2016.02松芝股份新春年会_看图王
2016.07松之子管培生素质拓展_看图王
2016.07万佛湖拓展培训_看图王
2019年8月松芝股份第二届一线员工技能知识竞赛精彩来袭
2019年10月参加比利时展会 EUROPE BRUSSELS 2019 (18-23 OCT 2019)_看图王
2020年2月土耳其展会 Busworld Turkey 2020 (05-07 March 2020 Istanbul)_看图王
IMG_4597_看图王
未标题-4

Kawicaksanan Tim SONGZ

Bekerjasama karo Sincerity Mutlak lan Fokus ing Pembangunan jangka panjang.

Sukses perusahaan ditemtokake dening kerja tim. SONGZ duwe tim manajemen profesional lan andal sing tuwuh bareng karo perusahaan lan ndadekake karyawan bisa nggayuh tujuwane kanthi kekuwatan sing kuat, rasa tanggung jawab sing kuwat lan semangat sing ditemtokake. 

b4eb3dba8c77adb6ed133714d5d91c3

Maju kanthi ati sing ngucapke matur nuwun, lan panen kecemerlengan kanthi kerja sregep.

SONGZ, Nggawe kahanan AC anyar!

15cc06b9e455f2176eca8251d75a0be