Teknologi SONGZ

Kemampuan R&D

Didhisiki wulan Juni 2011 lan bermarkas ing Shanghai, Institut Riset Pendingin Udara & Refrigerasi wis nyipta pusat R&D ing macem-macem kutha ing China, kayata Beijing, Chongqing, Nanjing, Hefei, Liuzhou, Suzhou lan Xiamen sing dununge pangkalan pabrik SONGZ lan saiki wis ana akeh pusat teknis propinsi lan kotamadya lan luwih saka 350 teknisi teknik, ing antarane sing duwe gelar master lan ing ndhuwur duwe luwih saka 10%.

Pusat R&D

Institut Riset wis nglamar luwih saka 400 paten, kalebu luwih saka 100 paten kanggo panemuan, lan nyusun 2 standar nasional, 3 standar industri lan luwih saka 40 standar perusahaan. Institut Riset tumindak kerja sama riset ing universitas-universitas karo perguruan tinggi lan universitas kayata Universitas Shanghai Jiaotong, Universitas Tongji lan Universitas Sains lan Teknologi Shanghai ing terobosan teknologi, pangembangan proses industri, budidaya bakat paling dhuwur lan pertukaran akademik.

Ing taun 2018, sawise SONGZ entuk lan nyekel saham Finlandia Lumikko, pusat R&D ing Eropa wis dibentuk. 

07-1
04-1
165104296224180214

Tampilan Paten SONGZ

Logika R&D

Adhedhasar bisnis utama SONGZ ing bidhang AC, AC, kondhisi udara transit, unit pendingin truk, lembaga riset pendingin udara lan kulkas melu konstruksi lan aplikasi 10 kapabilitas inti. 

TIM20200804140327

Pusat Laboratorium SONGZ

4
5

Pusat Laboratorium SONGZ dununge ing SONGZ HQ, Shanghai China, dilengkapi luwih saka 20 set alat uji ukuran gedhe lan medium. Umume peralatan dadi terkemuka ing negeri. Terowongan angin iklim, bench test kinerja AC, ruangan semi-anechoic lan peralatan kunci liyane wis tekan level maju internasional. Nduweni kemampuan tes komprehensif kanggo komponen AC, sistem AC, HVAC lan kabeh kendaraan. Sistem CRM diadopsi ing pusat tes kanggo ngatur proses tes, data lan peralatan. Ing 2016, iki diakoni dening sistem ISO / IEC 17025: 2005 layanan akreditasi nasional China kanggo penilaian kesesuaian lan ing 2018, pusat laboratorium SONGZ wis diakreditasi dening BYD minangka Sertifikat Akreditasi Laboratorium Pemasok. 

Air Conditioning Performance Test Bench

Bangku Uji Kinerja Kondhisi Udara

Semi-anechoic Room_看图王

Kamar Semi-anechoic

Air Volume Test Bench_看图王

Bangku Uji Volume Udara

Vibration Test Bench_看图王

Bangku Tes Getaran

Constant Temp. & Humid Test Chamber_看图王

Temp pancet. & Kamar Uji Lembab

Internal Corrosion Test Bench_看图王

Bangku Tes Korosi Internal

Sertifikat

222

Sertifikasi Akreditasi Laboratorium saka CNAS

02

Sertifikasi Akreditasi Laboratorium Pemasok saka BYD

03

Sertifikat PSA A10 9000

Terowongan Angin Iklim Kendaraan

Terowongan angin iklim SONGZ nggabungake sistem survei lan pemetaan otomatis sing defrosting kaping pisanan ing China. Adhedhasar teknologi pamrograman definisi tinggi lan teknologi gambar, area defrosting diukur lan diwilang kanthi nyata, sing kanthi efektif nambah efisiensi tes. Iki uga trowongan angin iklim pertama sing nggabungake tumpukan pengisian daya cepet 60 kW DC, sing menehi jaminan kuat kanggo pangembangan sistem manajemen termal batere kendaraan energi anyar.

Pusat trowongan angin iklim iki dununge ing SONGZ HQ, ing Shanghai, China, sing jembar 1.666 m² lan duwe investasi USD 17 yuta. Iki resmi digunakake ing wulan Juni 2018, lan level teknis utamane global. 

9
10
11

Tes Simulasi

Tes kinerja pendinginan AC kendaraan, uji performa pemanasan maksimum AC, uji coba wiwitan hawa dingin, uji kalibrasi kontrol AC, uji performa defrosting / defogging AC, uji kinerja AC, uji kinerja AC ing kahanan kerja ing kutha-kutha khas , tes tanggap dinamis sistem pendingin udara kendaraan.

 

Desain lan pabrik subsistem kabeh nggunakake sub-supplier sing apik ing industri. Simulasi surya, Dynamometer sasis, kipas utama, sistem pendingin, ruang uji lan peralatan utama liyane sing diimpor saka Jerman, bisa simulasi suhu lingkungan -30 ℃ - + 60,, 5% -95% asor lingkungan, kanthi spektrum surya fungsi simulasi lan bisa nindakake piranti meter listrik sasis roda papat.

Terowongan angin ora mung bisa nyoba sistem pendingin ruangan lan pendinginan kendharaan penumpang konvensional, nanging uga tes statis bis sing dawane 10 meter lan bobote 10 ton. 

Tes Jenis

12
13.1

Riset lan Dpangembangan Tren saka New Energis

1. Riset aplikasi macem-macem lemari es

Ora Kulkas Potensi Nyabut Ozone(ODP) Potensi Pemanasan Global (GWP)
1 R134a 0 1430
2 R410a 0 2100
3 R407C 0 1800
4 R404A 0 3900
5 R32 0 675
6 CO2 0 1
7 R1234yf 0 1
8 R290 0 3

2. Aplikasi teknologi kompresor injeksi uap sing ditingkatake ing bidang AC kendaraan listrik 

14

Sawise nggunakake entalpi kanthi nambah teknologi gas, ing suhu lingkungan -25 ℃ kahanan, sistem pendingin udara bisa dadi panasan normal, dibandhingake karo peralatan sing sadurunge kanthi nilai COP bakal mundhak luwih saka 30%, nyebabake jaman "adhem" .

15

Nambah Enthalpy kanthi diagram Replenish Gas AC

3. Pompa panas suhu sithik:

Pompa panas saka suhu kritis kerja saiki - 3 ℃, bisa nyuda - 20 derajat Celcius;

Efisiensi energi luwih apik tinimbang panggunaan metode pemanas tambahan listrik PTC, target yaiku 1,8.

16-1

4. Aplikasi kompresor CO2 - sistem pemanas panas / batere suhu paling endhek 

17

Aplikasi pendingin lingkungan alami CO2;

Dobel ganda rotor unik - kompresi panggung, efisiensi volume dhuwur, geter sithik;

Tekanan tinggi internal lan voltase internal internal drive inverter multimeter dc, 40 ~ 100Hz, operasi kisaran frekuensi amba; Keandalan sing dhuwur, efisiensi energi dhuwur, ringan ;

Jangkauan operasi sing luwih jembar, suhu lingkungan ing - 40 is luwih murah tinimbang pemanasan normal.