Kondisioner Udara Ekonomi kanggo Bis, Pelatih, Bis Sekolah lan Bis Artikulasi

Katrangan singkat:

Seri SZQ minangka jinis AC ndhuwur atap sing pisah kanggo 8,5m nganti 12.9m saka bis konvensional ekonomi, pelatih, bus sekolah utawa bis sing diartikulasikan. Seri kanthi versi suhu dhuwur kasedhiya. Kapasitas pendinginan seri bus seri antara 20kW nganti 40kW, (62840 nganti 136480 Btu / jam utawa 17200 nganti 34400 Kcal / jam). Minangka AC kanggo minibus utawa bis kurang saka 8,5m, waca seri SZG.


Rincian Produk

Tag Produk

AC kanggo Bis, Pelatih, Bis sekolah lan Bis Artikulasi

Seri SZQ, Ekonomi, A / C kanggo bis 9 nganti 12,9 m, kondensor sirip aluminium aliran sejajar

01

Minangka AC kanggo minibus utawa bis kurang saka 8,5m, waca seri SZG. Utawa sampeyan bisa kontak karo kita ing sales@shsongz.cn kanggo rincian liyane. 

Spesifikasi Teknis Seri A / C SZQ:

Model:

SZQ-II-D

SZQ--D

SZQ- / FD

SZQ--D

Kapasitas Cooling

Standar

20 kW utawa 68240 Btu / jam

24 kW utawa 81888 Btu / jam

26 kW utawa 88712 Btu / h

28 kW utawa 95536 Btu / jam

(Kamar Evaporator 40 ° C / 45% RH / Kamar Kondensor 30 ° C)

Maksimal

22 kW utawa 75064 Btu / jam

26 kW utawa 88712 Btu / h

28 kW utawa 95536 Btu / jam

30 kW utawa 102360 Btu / jam

Panjang Bus sing Disaranake (Ditrapake kanggo Iklim China

7,5 ~ 7,9 m

8,5 ~ 8,9 m

9,0 ~ 9,4 m

9,5 ~ 9,9 m

Kompresor

Model

F400

4TFCY

4PFCY

4PFCY

Kapindahan

400 cc / r

475 cc / r

558 cc / r

558 cc / r

Bobot (kanthi Kopling)

23kg

33,7kg

33kg

33kg

Jinis pelumas

BSE55

BSE55

BSE55

BSE55

Katup Ekspansi

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Volume Aliran Udara (Tekanan Nol)

Kondensor (Fan Fan)

6000 m3 / h (3)

6000 m3 / h (3)

6300 m3 / h (3)

8400 m3 / h (4)

Evaporator (Jumlah Blower)

3600 m3 / h (4)

3600 m3 / h (4)

5400 m3 / h (6)

5400 m3 / h (6)

Unit Atap

Ukuran

3430x1860x188 (mm)

3430x1860x188 (mm)

3680 × 1860 × 188 (mm)

3880 × 1860 × 188 (mm)

Bobot

145 kg

152 kg

167 kg

175 kg

Konsumsi Daya

56 A (24V)

56 A (24V)

75,5 A (24V)

76 A (24V)

Kulkas

Jinis

R134a

R134a

R134a

R134a

Bobote

4,7 kg

4,7 kg

4 kg

4,6 kg

Model:

SZQ-/ FD

SZQ-V / FD

SZQ--D

SZQ- / FD

Kapasitas Cooling

Standar

30 kW utawa 102360 Btu / jam

33 kW utawa 112596 Btu / h

35 kW utawa 119420 Btu / jam

37 kW utawa 126244 Btu / h

(Kamar Evaporator 40 ° C / 45% RH / Kamar Kondensor 30 ° C)

Maksimal

33 kW utawa 112596 Btu / h

36 kW utawa 122832 Btu / jam

38 kW utawa 129656 Btu / jam

40 kW utawa 136480 Btu / jam

Panjang Bus sing Disaranake (Ditrapake kanggo Iklim China

10,0 ~ 10,4 m

11.0 ~ 11.4 m

11.5 ~ 11.9 m

12.0 ~ 12.9 m

Kompresor

Model

4NFCY

4NFCY

4NFCY

4GFCY

Kapindahan

650 cc / r

650 cc / r

650 cc / r

750 cc / r

Bobot (kanthi Kopling)

32kg

32kg

32kg

34kg

Jinis pelumas

BSE55

BSE55

BSE55

BSE55

Katup Ekspansi

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Volume Aliran Udara (Tekanan Nol)

Kondensor (Fan Fan)

8400 m3 / h (4)

8400 m3 / h (4)

10500 m3 / h (5)

10500 m3 / h (5)

Evaporator (Jumlah Blower)

5400 m3 / h (6)

7200 m3 / h (8)

7200 m3 / h (8)

7200 m3 / h (8)

Unit Atap

Ukuran

3880 × 1860 × 188 (mm)

4480 × 1860 × 188 (mm)

4480x1860x188 (mm)

4480 × 1860 × 188 (mm)

Bobot

177 kg

195 kg

228 kg

203 kg

Konsumsi Daya

76 A (24V)

92.5 A (24V)

98A (24V)

100 A (24V)

Kulkas

Jinis

R134a

R134a

R134a

R134a

Bobote

5,0 kg

5,5 kg

10 kg

6 kg

Cathetan Teknis:

1. Kabeh sistem kalebu unit atap, gril pengembalian udara, kompresor, lan aksesoris instalasi, ora kalebu braket kompresor, sabuk, pendingin.

2. Kulkas yaiku R134a.

3. Fungsi pemanas ora opsional.

4. Kompresor BOK, VALEO utawa AOKE ora opsional.

5. Kipas & blower minangka pilihan kayata sikat utawa sikat.

6. Hubungi kita ing sales@shsongz.cn kanggo pilihan lan rincian liyane. 

Pambuka Teknis Rinci Kondhisi Udara Seri SZQ

1. Penampilan sing Apik

AC seri SZQ nggunakake desain tipis, kekandelan kondisioner yaiku 188mm, sing luwih murah tinimbang ketebalan AC konvensional saiki, sing memenuhi persyaratane bis kanggo ngontrol AC sing dhuwur. Kajaba iku, tampilan kondisioner dirancang supaya bisa dilancarake, sing selaras karo estetika modern lan katon apik lan modis.

2

2. Desain entheng

Kondensor nggunakake inti aliran paralel. Basis kondensor dirancang minangka bingkai bentuk V kuwalik tanpa struktur cangkang ngisor. Saluran udara perakitan evaporator nggunakake struktur mlengkung integral cangkang ngisor sing inovatif. Liwat cara ing ndhuwur, bobote kondisioner suda banget.

3

Saluran Udara Bending Terpadu

4
Inti aliran paralel lan pigura V tanpa struktur cangkang ngisor

3. Transfer panas sing efisien

Ing desain jalur aliran kondensor aliran paralel, area suhu tinggi saka kulkas internal cocog karo area kecepatan angin ngarep kondensor. Tahan panas saka bedane suhu dhuwur lan desain dawa proses sing cukup digunakake kanggo nyuda resistensi aliran. saéngga nambah panas kondensor lan kemampuan ijol-ijolan supaya bisa nggedhekake efisiensi para penukar panas aliran paralel.

5

4. Perlindhungan lingkungan

Dibandhingake karo kondensor tabung tradisional, seri SZQ nggunakake intine aliran paralel sing dioptimalake lan optimalisasi pipa sistem AC. Iki bisa nyuda biaya pendingin nganti 40%. Mula nyuda pengaruh kebocoran kulkas ing lingkungan.

6

Bingkai V sing kuwalik

Fungsi SZQ Series Bus AC Upgrade (Opsional)

1. Defroster lan AC ing kabin Sopir

Defroster, lan AC ing kabin driver bisa dipasang miturut kebutuhan pelanggan, kanggo nyedhiyakake lingkungan sing nyaman kanggo sopir.

2. Teknologi kontrol pusat integral

Integrasi panel kontrol lan instrumentasi kendaraan trep kanggo tata letak kendharaan terpusat kendharaan. Fungsi remot kontrol produk ditambahake kanggo nggampangake manajemen operasi pelanggan.

3. Teknologi pipa lan pemanas

Pipa pemanas banyu bisa digawa metu saka inti penguap kanggo nyadari fungsi pemanas AC lan nyukupi sarat suhu sekitar ing bis ing wilayah sing adhem.

4. Teknologi pemurnian udara

Iki kalebu utamane papat fungsi: koleksi bledug elektrostatik, cahya ultraviolet, generator ion sing kuwat, lan filtrasi fotokatalis, sing bisa entuk full-time, anti-virus lan sterilisasi tanpa gangguan, ngilangi bau lan ngilangi debu sing efisien, kanthi efektif ngalangi jalur panularan virus.

6

5. Teknologi diagnosis remot kontrol

Fungsi "Cloud control", nyadari remot kontrol lan diagnosis, lan ningkatake layanan produk lan kemampuan ngawasi liwat aplikasi data amba.

5
6

6. Teknologi Regulasi Energi

Miturut suhu ing bis lan lingkungan, aliran kipas lan kompresor diatur kanthi pirang-pirang tahap kanggo nyuda wiwitan lan mandheg kompresor, ningkatake kenyamanan penumpang kanthi umum, lan supaya sistem bisa digunakake kanthi luwih efisien .

Aplikasi SZR Series Bus AC:

Kanthi pangembangan pasar lan paningkatan standar urip, bis saya suwe saya mundhak saka cara transportasi tradisional kanthi tradisional nganti luwih nggatekake perbaikan kenyamanan lan lingkungan transportasi. Mula, penumpang sing saya dhuwur saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe saya suwene. SZR fokus ing tampilan lan cocog kanggo bis sing dhuwur lan menengah. Prospek pasar apik.

1. Jembar aplikasi

Busur ngisor seri SZR cocok kanggo busur atap kanthi radius 6 ~ 72 meter, jembaré 1860mm, lan outlet udara langsung dipasang ing saluran udara ing loro-lorone bis, sing gampang dipasang . Seri produk duwe 8 model wiwit cilik nganti gedhe, lan kapasitas pendinginan 20 ~ 40KW, cocog kanggo 8 ~ 13 meter bis.

5. Teknologi Regulasi Energi

Miturut suhu ing bis lan lingkungan, aliran kipas lan kompresor diatur kanthi pirang-pirang tahap kanggo nyuda wiwitan lan mandheg kompresor, ningkatake kenyamanan penumpang kanthi umum, lan supaya sistem bisa digunakake kanthi luwih efisien .

20

Adaptasi menyang sudhut lengkungan atap

2. Pilihan konfigurasi sing sugih

Seri SZR sugih ing konfigurasi kanggo macem-macem klompok pangguna, lan ana macem-macem konfigurasi sing bisa dipilih pangguna.

Konfigurasi kelas paling dhuwur: utamane kanggo konfigurasi impor transportasi umum lan bus turis mewah, penggemar lan aksesoris liyane

Konfigurasi ekonomi: Utamane ditujokake kanggo konfigurasi bis ekonomi, bus turis, penggemar lan aksesoris liyane.

3. Kasus Aplikasi Seri SZR Kondisioner Bis:

21

Ankai (JAC) 600 Bis dipasang nganggo AC SONGZ ing Riyadh (Arab Saudi)

22

Ankai (JAC) 3.000 Bus dipasang nganggo AC SONGZ ing Riyadh (Arab Saudi)

23

Foton 1.000 Bus dipasang nganggo AC SONGZ ing Naypyidaw (Myanmar)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: