AC kanggo Bis, Pelatih, Bis sekolah lan Bis Artikulasi

Katrangan singkat:

Seri SZR minangka jinis AC ndhuwur atap sing pisah kanggo 8,5m nganti 12.9m saka bis konvensional, bus, sekolah utawa bus sing artikulasi. Kapasitas pendinginan seri bus seri antara 20kW nganti 40kW, (62840 nganti 136480 Btu / jam utawa 17200 nganti 34400 Kcal / jam). Minangka AC kanggo minibus utawa bis kurang saka 8,5m, waca seri SZG.


Rincian Produk

Tag Produk

AC kanggo Bis, Pelatih, Bis Sekolah lan Bis Artikulasi

Seri SZR, Bis Mid-To-High-End, Kanggo Bus 8,5-12.9m, Kondensor Fin Aluminium Tube Tembaga.

1

SZR-IIIF-D & SZR-III-D

4

SZR-VF-D

7

SZR-VI-D & SZR-VIF-D

3

SZR-IV & SZR-IVF-D & SZR-VD

Seri SZR minangka jinis AC ndhuwur atap sing pisah kanggo 8,5m nganti 12.9m saka bis konvensional, bus, sekolah utawa bus sing artikulasi. Kapasitas pendinginan seri bus seri antara 20kW nganti 40kW, (62840 nganti 136480 Btu / jam utawa 17200 nganti 34400 Kcal / jam). Minangka AC kanggo minibus utawa bis kurang saka 8,5m, waca seri SZG. Utawa sampeyan bisa kontak karo kita ing sales@shsongz.cn kanggo rincian liyane. 

Spesifikasi Teknis Seri A / C SZR:

Model:

SZR-II / FD

SZR--D

SZR--D

SZR-/ FD

Kapasitas Cooling

Standar

22 kW utawa

75064 Btu / jam

24 kW utawa

81888 Btu / h

28 kW utawa

95536 Btu / jam

30 kW utawa

102360 Btu / h

(Kamar Evaporator 40 ° C / 45% RH / Kamar Kondensor 30 ° C)

Maksimal

24 kW utawa

81888 Btu / h

26 kW utawa

88712 Btu / h

30 kW utawa

102360 Btu / h

33 kW utawa

112596 Btu / h

Panjang Bus sing Disaranake

(Ditrapake kanggo iklim China)

8,0 ~ 8,4 m

8,5 ~ 8,9 m

9,5 ~ 9,9 m

10,0 ~ 10,4 m

Kompresor

Model

4TFCY

4TFCY

4PFCY

4NFCY

Kapindahan

475 cc / r

475 cc / r

558 cc / r

650 cc / r

Bobot (kanthi Kopling)

33,7kg

33,7kg

33kg

32kg

Jinis pelumas

BSE55

BSE55

BSE55

BSE55

Katup Ekspansi

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Volume Aliran Udara

(Tekanan Nol)

Kondensor

 (Quantity Fan)

6000 m3 / h (3)

6000 m3 / h (3)

8400 m3 / h (4)

8400 m3 / h (4)

Evaporator

 (Jumlah Blower)

3600 m3 / h (4)

3600 m3 / h (4)

5400 m3 / h (6)

5400 m3 / h (6)

Unit Atap

Ukuran

3430x1860x188 (mm)

3430x1860x188 (mm)

3880x1860x188 (mm)

3880x1860x188 (mm)

Bobot

169 kg

169 kg

195 kg

200 kg

Konsumsi Daya

56 A (24V)

56 A (24V)

76A (24V)

76A (24V)

Kulkas

Jinis

R134a

R134a

R134a

R134a

Bobote

6,5 kg

6,5 kg

8 kg

8,5 kg

Model:

SZR--D

SZR-/ FD

SZR-/ FD

Kapasitas Cooling

Standar

31 kW utawa

105772 Btu / h

33 kW utawa

112596 Btu / h

37 kW utawa

126244 Btu / h

(Kamar Evaporator 40 ° C / 45% RH / Kamar Kondensor 30 ° C)

Maksimal

34 kW utawa

116008 Btu / h

36 kW utawa

122832 Btu / h

40 kW utawa

136480 Btu / h

Panjang Bus sing Disaranake

(Ditrapake kanggo iklim China)

10,5 ~ 10,9 m

11.0 ~ 11.4 m

12.0 ~ 12.9 m

Kompresor

Model

4NFCY

4NFCY

4GFCY

Kapindahan

650 cc / r

650 cc / r

750 cc / r

Bobot (kanthi Kopling)

32kg

32kg

34kg

Jinis pelumas

BSE55

BSE55

BSE55

Katup Ekspansi

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Volume Aliran Udara (Tekanan Nol)

Kondensor

(Quantity Fan)

8400 m3 / h (4)

8400 m3 / h (4)

10500 m3 / h (5)

Evaporator

(Jumlah Blower)

5400 m3 / h (6)

7200 m3 / h (8)

7200 m3 / h (8)

Unit Atap

Ukuran

4080x1860x188 (mm)

4280x1860x188 (mm)

4480x1860x188 (mm)

Cathetan Teknis:

1. Kabeh sistem kalebu unit atap, gril pengembalian udara, kompresor, lan aksesoris instalasi, ora kalebu braket kompresor, sabuk, pendingin.

2. Kulkas yaiku R134a.

3. Fungsi pemanas, lan alternator ora opsional.

4. Kompresor BOK, VALEO utawa AOKE ora opsional.

5. Kipas & blower minangka pilihan kayata sikat utawa sikat.

6. Hubungi kita ing sales@shsongz.cn kanggo pilihan lan rincian liyane. 

Latar mburi R&D Seri SZR:

AC seri SZR diproduksi kanggo nyukupi kebutuhan tampilan AC ing industri bis. Kanggo nggayuh kualitas penampilan sing apik, AC seri SZR nggunakake kombinasi tutup SMC cetakan lan paduan aluminium.

Kanthi efektif ngrampungake masalah tampilan buruk saka kaca serat tradisional sing dicet nganggo tangan kanthi atap plastik sistem pendingin hawa bis. Sanalika, wis dioptimalake kanthi jero babagan sistem lan struktur, kanthi mempertimbangkan tren pangembangan efisiensi tinggi lan bobot entheng.

5

Pambuka Teknis Rinci saka Kondhisi Udara Seri SZR 

1. Panutup AC: tdheweke nutupi nganggo cara SMC lan paduan aluminium.

Yen dibandhingake karo tutup ndhuwur FRP gaweyan tangan, kualitas tampilan luwih apik, output saben dina rata-rata ditambah. Iki ditrapake kanggo transportasi umum lan bus turis kelas menengah lan dhuwur.

Mangga bukak SUPPRT-FAQ, kanggo ngerteni luwih akeh babagan bedane SMC lan tutup kaca serat. 

5

2. Katon AC: Lancip lan bentuk streamline

Tampilan bus seri SZR AC lancar, kanthi penampilan sing apik lan desain tipis. Kekandelan kondisioner yaiku 188mm, sing luwih murah tinimbang ketebalan AC konvensional saiki.

8

Kekandelan minimal 188mm

3. Struktur AC: Struktur entheng

Basis kondensor nggunakake pigura bentuk V kuwalik tanpa struktur cangkang ngisor, balok sisih entheng lan dioptimalake, lan saluran udara perakitan penguapan nggunakake struktur mlengkung terintegrasi cangkang ngisor inovatif. Liwat cara ing ndhuwur, bobote kondisioner suda banget.

9

Bingkai V sing kuwalik

10

Saluran Udara Bending Terpadu

11

Struktur Beam Sisih Ringan

4. Struktur AC: Ramah Layanan & Pangopènan

Tutup ndhuwur AC seri SZR nggunakake struktur sambungan engsel, lan piring tutup ora perlu dicopot nalika ngemot kendaraan, sing ngirit wektu instalasi. Kipas kondensasi dipasang saka ndhuwur, lan tutup ora prelu dibukak nalika kipas kondensasi diganti, lan kipas sing nguap dijaga sajrone diopeni. Sanalika, sampeyan mung kudu mbukak sisih tutup sisih, sing gampang didandani sawise didol.

13

Struktur engsel evaporator

14

Kipas kondensor lan struktur engsel

5. Kinerja AC: Kondensor efisiensi tinggi

Kondisioner bus seri SZR dirancang miturut struktur kondensor AC bus, digabung karo imitasi CFD lan adhedhasar asil analisis nyata, kanggo ngoptimalake pengaturan aliran kondensor, lan nggunakake desain aliran sing ora padha kanggo ngoptimalake efisiensi pertukaran panas Penukar panas.

16
15

Analisis CFD saka kacepetan angin saka penukar panas

6. Kinerja AC: Desain pandhuan angin sing unik

Kondensor AC bus seri SZR dirancang kanthi hood pandhuan udara kipas kondensor. Hood pandhuan udara nggunakake prinsip spiral Archimedes lan desain kerucut bunder kanggo ngoptimalake organisasi aliran udara lan ngilangi panas konvensional tanpa pandhuan udara. Masalah kondur udhara bisa nambah efek pertukaran panas AC.

17

Hood penggemar kondensasi unik

Liwat analisis simulasi lan uji coba eksperimen, organisasi aliran udara luwih masuk akal nalika dipasang deflektor angin. Tanpa kafan. Aliran udara arus kasebar, lan fenomena aliran balik luwih jelas.

18
19

Analisis aliran udara tanpa hood angin & aliran udara kanthi hood udara

7. Kinerja AC: Volume pangisi daya kurang saka pendingin

Dibandhingake karo AC bus tradisional, seri SZR nggunakake desain penukar panas sing dioptimalake lan desain aksesoris pipa internal sing dioptimalake. Kurangi biaya pendingin nganti 30%. Mula nyuda pengaruh kebocoran kulkas ing lingkungan.

2. SZR 系列产品介绍7642

Fungsi SZQ Series Bus AC Upgrade (Opsional)

1. Defroster lan AC ing kabin Sopir

Defroster, lan AC ing kabin driver bisa dipasang miturut kebutuhan pelanggan, kanggo nyedhiyakake lingkungan sing nyaman kanggo sopir.

2. Teknologi kontrol pusat integral

Integrasi panel kontrol lan instrumentasi kendaraan trep kanggo tata letak kendharaan terpusat kendharaan. Fungsi remot kontrol produk ditambahake kanggo nggampangake manajemen operasi pelanggan.

3. Teknologi pipa lan pemanas

Pipa pemanas banyu bisa digawa metu saka inti penguap kanggo nyadari fungsi pemanas AC lan nyukupi sarat suhu sekitar ing bis ing wilayah sing adhem.

4. Teknologi pemurnian udara

Iki kalebu utamane papat fungsi: koleksi bledug elektrostatik, cahya ultraviolet, generator ion sing kuwat, lan filtrasi fotokatalis, sing bisa entuk full-time, anti-virus lan sterilisasi tanpa gangguan, ngilangi bau lan ngilangi debu sing efisien, kanthi efektif ngalangi jalur panularan virus.

6

5. Teknologi diagnosis remot kontrol

Fungsi "Cloud control", nyadari remot kontrol lan diagnosis, lan ningkatake layanan produk lan kemampuan ngawasi liwat aplikasi data amba.

5
6

6. Teknologi Regulasi Energi

Miturut suhu ing bis lan lingkungan, aliran kipas lan kompresor diatur kanthi pirang-pirang tahap kanggo nyuda wiwitan lan mandheg kompresor, ningkatake kenyamanan penumpang kanthi umum, lan supaya sistem bisa digunakake kanthi luwih efisien .

Aplikasi SZR Series Bus AC:

Kanthi pangembangan pasar lan paningkatan standar urip, bis saya suwe saya mundhak saka cara transportasi tradisional kanthi tradisional nganti luwih nggatekake perbaikan kenyamanan lan lingkungan transportasi. Mula, penumpang sing saya dhuwur saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe saya suwene. SZR fokus ing tampilan lan cocog kanggo bis sing dhuwur lan menengah. Prospek pasar apik.

1. Jembar aplikasi

Busur ngisor seri SZR cocok kanggo busur atap kanthi radius 6 ~ 72 meter, jembaré 1860mm, lan outlet udara langsung dipasang ing saluran udara ing loro-lorone bis, sing gampang dipasang . Seri produk duwe 8 model wiwit cilik nganti gedhe, lan kapasitas pendinginan 20 ~ 40KW, cocog kanggo 8 ~ 13 meter bis.

5. Teknologi Regulasi Energi

Miturut suhu ing bis lan lingkungan, aliran kipas lan kompresor diatur kanthi pirang-pirang tahap kanggo nyuda wiwitan lan mandheg kompresor, ningkatake kenyamanan penumpang kanthi umum, lan supaya sistem bisa digunakake kanthi luwih efisien .

20

Adaptasi menyang sudhut lengkungan atap

2. Pilihan konfigurasi sing sugih

Seri SZR sugih ing konfigurasi kanggo macem-macem klompok pangguna, lan ana macem-macem konfigurasi sing bisa dipilih pangguna.

Konfigurasi kelas paling dhuwur: utamane kanggo konfigurasi impor transportasi umum lan bus turis mewah, penggemar lan aksesoris liyane

Konfigurasi ekonomi: Utamane ditujokake kanggo konfigurasi bis ekonomi, bus turis, penggemar lan aksesoris liyane.

3. Kasus Aplikasi Seri SZR Kondisioner Bis:

21

Ankai (JAC) 600 Bis dipasang nganggo AC SONGZ ing Riyadh (Arab Saudi)

22

Ankai (JAC) 3.000 Bus dipasang nganggo AC SONGZ ing Riyadh (Arab Saudi)

23

Foton 1.000 Bus dipasang nganggo AC SONGZ ing Naypyidaw (Myanmar)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: