AC kanggo Bis Mini lan Midi City utawa Bis Turis

Katrangan singkat:

Seri SZG minangka AC sing dipasang ing atap. Iki ditrapake kanggo bis kutha 6-8.4m lan bis turis 5-8.9m. Kanggo duwe paling akeh aplikasi model bus, ana rong jinis jembaré seri SZG, masing-masing ing 1826mm lan 1640.


Rincian Produk

Tag Produk

AC kanggo Bis Mini lan Midi City utawa Bis Turis

SZG Series, kanggo bis kutha 6-8.4m lan bis turis 5-8.9m, AC kanggo bis mini lan bis midi

2
SZGK-ID (Jembar ing 1826mm)
4
SZGZ-ID (Jembar ing 1640mm)
1
SZGK-IF-D / SZGK-II-D / SZGK-II / FD / SZGK-III-D (Jembar taun 1826mm)
5
SZGZ-IF-D / SZGZ-II-D / SZGZ-II / FD (Jembar ing 1640mm)

Seri SZG minangka AC sing dipasang ing atap. Iki ditrapake kanggo bis kutha 6-8.4m lan bis turis 5-8.9m. Kanggo duwe paling akeh aplikasi model bus, ana rong jinis jembaré seri SZG, masing-masing ing 1826mm lan 1640. Kanggo katrangan lengkap, mangga dipriksa ing ngisor iki utawa sampeyan bisa kontak karo sales@shsongz.cn kanggo rincian liyane.

Spesifikasi Teknis Seri A / C SZG:

Model (Versi sempit):

SZG-IX-D

SZG-XD

SZGZ-ID

SZGZ-II-D

Kapasitas Cooling

Standar

8 kW utawa 27296 Btu / h

12 kW utawa 40944 Btu / jam

16 kW utawa 54592 Btu / jam

20 kW utawa 68240 Btu / jam

(Kamar Evaporator 40 ° C / 45% RH / Kamar Kondensor 30 ° C)

Maksimal

10 kW utawa 34120 Btu / jam

14 kW utawa 47768 Btu / h

18 kW utawa 61416 Btu / h

22 kW utawa 75064 Btu / jam

Panjang Bus sing Disaranake (Ditrapake kanggo Iklim China

5,0 ~ 5,5 m

5.0 ~ 6.0 m

6.0 ~ 6,5 m

7.0 ~ 7.5 m

Kompresor

Model

TM21

AK27

AK33 (TM31 iku opsional)

AK38

Kapindahan

210 cc / r

270 cc / r

330 cc / r

380 cc / r

Bobot (kanthi Kopling)

8,1 kg

15 kg

17 kg

17 kg

Jinis pelumas

PAG100

PAG56

PAG56

PAG56

Katup Ekspansi

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Volume Aliran Udara (Tekanan Nol)

Kondensor (Fan Fan)

4400 m3 / h (2)

4400 m3 / h (2)

4400 m3 / h (2)

6000 m3 / h (3)

Evaporator (Jumlah Blower)

1800 m3 / jam (2)

3600 m3 / h (4)

3600 m3 / h (4)

3600 m3 / h (4)

Unit Atap

Ukuran

1300x1090x215 (mm)

2080x1640x177 (mm)

2382x1640x183 (mm)

2382x1640x183 (mm)

Bobot

45 kg

90 kg

110 kg

110 kg

Konsumsi Daya

45 A (24V)

55 A (24V)

55 A (24V)

65 A (24V)

Kulkas

Jinis

R134a

R134a

R134a

R134a

Bobote

1 kg

1,4 kg

2,5 kg

2,7 kg

Model (Versi Wide)

SZGK-ID

SZGK-II-D

SZGK-II / FD

SZGK-III-D

Kapasitas Cooling

Standar

16 kW utawa 54592 Btu / jam

20 kW utawa 68240 Btu / jam

22 kW utawa 75064 Btu / jam

24 kW utawa 81888 Btu / jam

(Kamar Evaporator 40 ° C / 45% RH / Kamar Kondensor 30 ° C)

Maksimal

18 kW utawa 61416 Btu / h

22 kW utawa 75064 Btu / jam

24 kW utawa 81888 Btu / jam

26 kW utawa 88712 Btu / h

Panjang Bus sing Disaranake (Ditrapake kanggo Iklim China

6.0 ~ 6,5 m

7.0 ~ 7.5 m

7,5 ~ 8,4 m

8,5 ~ 8,9 m

Kompresor

Model

AK33 (TM31 iku opsional)

AK38

TC-410

TC-490

Kapindahan

330 cc / r

380 cc / r

410 cc / r

490 cc / r

Bobot (kanthi Kopling)

17 kg

17 kg

 33kg

32,5 kg

Jinis pelumas

PAG56

PAG56

POE

RL68

Katup Ekspansi

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Volume Aliran Udara (Tekanan Nol)

Kondensor (Fan Fan)

4400 m3 / h (2)

6000 m3 / h (3)

6000 m3 / h (3)

6000 m3 / h (3)

Evaporator (Jumlah Blower)

3600 m3 / h (4)

3600 m3 / h (4)

3600 m3 / h (4)

3600 m3 / h (4)

Unit Atap

Ukuran

2404x1826x204 (mm)

2404x1826x204 (mm)

2404x1826x204 (mm)

2404x1826x204 (mm)

Bobot

145 kg

145 kg

145 kg

145kg

Konsumsi Daya

55 A (24V)

65 A (24V)

65 A (24V)

 65A (24V)

Kulkas

Jinis

R134a

R134a

R134a

R134a

Bobote

2,5 kg

2,7 kg

2,7 kg

2,7kg

Cathetan Teknis:

1. Kabeh sistem kalebu unit atap, gril pengembalian udara, kompresor, lan aksesoris instalasi, ora kalebu braket kompresor, sabuk, pendingin.

2. Kulkas yaiku R134a.

3. Fungsi pemanas, lan alternator ora opsional.

4. Kompresor VALEO utawa AOKE ora opsional.

5. Kipas & blower minangka pilihan kayata sikat utawa sikat.

6. Hubungi kita ing sales@shsongz.cn kanggo pilihan lan rincian liyane. 

Latar mburi R&D Seri SZG:

Kanthi ningkatake standar urip masarakat, level kenyamanan sing dibutuhake saya saya dhuwur, saya suwe saya akeh sarat kondisioner ing OEM, kalebu tampilan AC, kapasitas pendinginan, swara, lsp. Pengembangan seri SZG dirancang kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan kanthi maksimal, adhedhasar perlindungan lingkungan, hemat energi lan bahan, paningkatan efisiensi, nyuda bobot, gangguan swara lan geter, safety lan reliabilitas sing murah, lan ramah pangopènan. Produk anyar SONGZ terus dikembangake kanggo memenuhi tuntutan pasar.

Pambuka Teknis Rinci Kondhisi Udara Seri SZG

1. Teknologi kondensor efisiensi tinggi

Kondensor dipasang ing angin, kanthi area sing amba madhep angin, lan inlet udara dirancang ing loro-lorone tutup ndhuwur kondensor, sing luwih nyuda resistensi angin saka kondensor lan nambah efisiensi pertukaran panas.

2. Desain entheng

Desain kondensor tanpa struktur angin shell ngisor. Dawane produk umume ora ngluwihi 2,5 meter. Tata letak struktur kompak. Desain ing ndhuwur nggawe produk entheng, lan volume sithik.

3. Aplikasi bahan teknologi tinggi

Produk SZGZ (awak sempit), bahan cangkang ngisor digawe saka bahan paduan LFT + aluminium. Yen dibandhingake karo bahan komposit liyane, kaku kaku lan kekuatan spesifik sing luwih dhuwur, resistensi pengaruh sing apik; resistensi creep sing apik, lan stabilitas dimensi sing apik. Ketahanan lemes banget, lan bobot total produk dikurangi udakara 15%.

3

Cangkang ngisor LFT kanggo SZG (Awak sempit)

4. Gampang kanggo Maintenance

Tutup ndhuwur kondensor kondisioner seri SZG awak amba nggunakake struktur sambungan engsel. Ora perlu nyopot kabeh piring tutup nalika ngemot kendaraan, sing bisa ngirit wektu instalasi. Kipas kondensasi dipasang saka ndhuwur, mula ora prelu mbukak tutup nalika nyopot kipas kondensasi. Nalika motor sing nguap lagi didandani, mung kudu nutup tutup sisih, sing gampang dianggo sawise dodolan.

5. Desain kanggo Keamanan

Sinar sisih atap sing dipasang evaporator ngilangi ikatan sekunder, lan saluran udara saka unit evaporator nggunakake struktur mlengkung terintegrasi cangkang ngisor inovatif, sing ora mung bisa nyuda bobote produk, nanging uga kanthi efektif nyegah bebaya kebocoran banyu nalika udan.

6. Jembar aplikasi

Jangkauan lengkap SZG cocog kanggo bus saka 6 nganti 8,4 meter lan bus wisata saka 5 nganti 8,9 meter. Sanalika, jembar total kondhisi hawa SZGZ (awak sempit) lan jarak ing outlet udara 180mm, sing 120mm luwih cilik tinimbang awak jembar, sing bisa ditrapake ing bis sing luwih cilik utawa luwih sempit.

Fungsi SZG Series Bus AC Upgrade (Opsional)

1. Teknologi pipa lan pemanas

Pipa pemanas banyu bisa digawa metu saka inti penguap kanggo nyadari fungsi pemanas AC lan nyukupi sarat suhu sekitar ing bis ing wilayah sing adhem.

2. Teknologi kontrol pusat integral

Integrasi panel kontrol lan instrumentasi kendaraan trep kanggo tata letak kendharaan terpusat kendharaan. Fungsi remot kontrol produk ditambahake kanggo nggampangake manajemen operasi pelanggan.

3. Ditrapake kanggo Suhu Ultra-kurang

Iki bisa nambah kipas kondensasi lan ngoptimalake sistem kanthi cukup, sing cocog kanggo AC bis 10-12m ing musim panas ing wilayah sing adhem kayata Eropa Lor.

4. Teknologi pemurnian udara

Iki kalebu utamane papat fungsi: koleksi bledug elektrostatik, cahya ultraviolet, generator ion sing kuwat, lan filtrasi fotokatalis, sing bisa entuk full-time, anti-virus lan sterilisasi tanpa gangguan, ngilangi bau lan ngilangi debu sing efisien, kanthi efektif ngalangi jalur panularan virus.

6

5. Teknologi Regulasi Energi

Miturut suhu ing bis lan lingkungan, aliran kipas lan kompresor diatur kanthi pirang-pirang tahap kanggo nyuda wiwitan lan mandheg kompresor, ningkatake kenyamanan penumpang kanthi umum, lan supaya sistem bisa digunakake kanthi luwih efisien .


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: