Sistem Pemurnian Udara lan Disinfeksi

Katrangan singkat:

Sistem pemurnian udara lan desinfeksi udara SONGZ minangka piranti pembunuh virus utama, kanthi fungsi antivirus, sterilisasi, filter VOC lan saringan PM2.5.


Rincian Produk

Tag Produk

Sistem pemurnian udara lan desinfeksi

1

Sistem pemurnian udara lan desinfeksi udara SONGZ minangka piranti pembunuh virus utama, kanthi fungsi antivirus, sterilisasi, filter VOC lan saringan PM2.5. 

Spesifikasi pemurnian udara lan parameter teknis

2

Cocog kanggo AC kondur tunggal    

630mm × 180mm × 40mm

3

Cocog kanggo kondisioner kondur kaping pindho

630mm × 100mm × 40mm

Proyek polutan Konsentrasi polutan awal Diratingvolume udara (m3 / h) Tingkat penghapusan 1 jam (%)
Formaldehida (HCHO) 0,96 ~ 1,44mg / m3 >4800 90,4%
Toluene (C7H8) 1,92 ~ 2.88mg / m3 >4800 91,4%
Xylene (C8H10) 1,92 ~ 2.88mg / m3 >4800 93,0%
Senyawa organik volatil total (TVOC) 4,8 ~ 7.2mg / m3 >4800 92,2%
Partikel 0,70 ~ 0,85mg / m3 >4800 99,9%
Mikroorganisme Miturut GB 21551.3 >4800 99,9%
Kondisi uji coba: mobil penumpang 12 meter gedhe, 6 penggemar penguap, operasi aliran udara maksimal, sirkulasi internal 
4

Ion kuat duwe kemampuan redoks sing kuwat banget, bisa ngoksidasi lan nguraikeun formaldehida, metana, amonia lan gas ambu ora enak liyane (VOC) ing kendaraan dadi bon dioksida kabin, banyu lan oksigen. Tingkat penghapusan tekan 95% sawise 1 jam operasi. 

5

Tes langsung: Sawise 25 menit pemurnian mendalam, PM2.5 dikurangi saka 759 μg / m3 (polusi berat kelas enem) dadi 33 μg / m3 (kualitas udara kelas pertama), lan kualitas udara signifikan apik 

6
7

1. Ing mode ko-co, jumlahe generasi ozon yaiku 0,05ppm, sing kurang luwih adoh tinimbang nilai keamanan 0,15ppm. Tingkat sterilisasi tekan 99% sawise 30 menit operasi.

2. Ultraviolet ora duwe kekuwatan sing nembus lan ora nyebabake awak manungsa yen ora langsung disinari; ana lapisan fotokatalis, lapisan filter gril lan panel lawang gril ing antarane lampu sterilisasi ultraviolet lan kabin kanggo nyegah pajanan langsung marang penumpang, Bisa digunakake kanthi aman. 

Konsentrasi ozon Tingkat sterilisasi ing konsentrasi 0,05PPM Tingkat sterilisasi ing konsentrasi 0,1PPM
jam operasi 15 menit 30 menit 15 menit 30 menit
Staphylococcus aureus 75,1% 86,3% 81,8% 98,2%
E.coli 83,5% 93,8% 92,7% 98,6%
Bacillus typhoid 91,2% 95,5% 95,9% 99,4%
Koloni alam 93,7% 99,8% 98,6% 99,9%
Kondisi tes: Gunakake konsentrasi 0,05ppm lan 0,1ppm O3 kanggo nyoba efek sterilisasi lan tingkat sterilisasi ing wadhah tertutup 200L. 
8

Fitur lan kaluwihan sistem pemurnian udara

1. Papat teknologi inti   

Dandan kualitas udara

Barang Koleksi bledug elektrostatik (PM2.5) Lampu UV ionizer  Filter Photocatalyst
Sterilisasi ×
Mbusak VOC ×
PM2.5 × × ×

2. Teknologi polimerisasi fotokatalitik ion kuat, koeksistensi mesin manungsa, disinfeksi lan sterilisasi:

Teknologi ion sing kuat, digabung karo ultraviolet UVC, oksigen aktif, ion negatif lan teknologi polimerisasi fotokatalitik, kanthi komprehensif lan cepet mateni virus lan bakteri, lan nyegah panyebaran penyakit. Tingkat sterilisasi yaiku 99,9%, lan tingkat penghapusan debu yaiku 99,9%. Efektif bisa mbusak gas sing mbebayani kayata formaldehida, benzena, amonia, lan macem-macem ambu, asap, lan ambu ing kabin kendaraan. Nduwe mode kerja bebarengan karo mesin manungsa, disinfeksi tanpa ujung mati, lan polusi.

3. Tambahan ion oksigen negatif udara kanggo ngilangi lemes lelungan.

6 yuta ion oksigen negatif, nyegerake hawa, ngaktifake sel, ningkatake kekebalan manungsa lan ngilangake lemes lelungan.

4. Pemurnian udara, pembusukan gas sing mbebayani, bebas perawatan lan ora bisa habis.
Dipasang ing jero grill AC, ukuran cilik ora ngenggoni papan tambahan, liwat reaksi rantai kanggo decompose gas tercemar ing kabin, ngilangi partikel PM2.5, PM10 sing digantung, njaga lingkungan udara ing mobil kanthi seger lan sehat, ora habis nalika digunakake, Maintenance gratis. 

9
11
10
12

5. Pemantauan jarak jauh, peringatan keamanan, kontrol cerdas.

Bisa disambungake menyang garis CAN kabeh kendaraan, lan data sensor kualitas udara bisa diawasi kanthi nyata ing dashboard, lan peringatan keamanan switching lan keamanan wektu nyata mode kerja pemurni bisa diwujudake miturut kualitas udara; jendhela bali duwe tampilan independen (nampilake konsentrasi partikel PM2.5, suhu, asor lan indeks kualitas udara, opsional), saéngga para penumpang bisa ngerti status polusi lingkungan kendaraan kanthi tampilan kanthi intuisi, nggawe produk kasebut dadi kelas sing luwih dhuwur lan katon praktis.

6. Efisiensi kerja sing dhuwur, konsumsi daya sithik, pengaruh minimal kanggo konsumsi energi kendaraan utawa jangkauan kapal pesiar.

Mode "polarisasi dinamis" njamin efisiensi pemurnian tahan lama lan stabil, kapasitas nyekel debu kaping pirang-pirang luwih dhuwur tinimbang filter saka spesifikasi sing padha; dicocogake karo sistem catu daya kendaraan penumpang, konsumsi daya modul pemurni disinfektan saka bis 12 meter mung 10W, aman lan hemat energi, cocog Dilengkapi bus umum lan listrik.

Tes Pembersih Udara

133
142
152
162
172

NO

Item tes

Asile

1 Tingkat ngilangi(1h) 99,9%
2 Tingkat ngilangi formaldehida (1h) 90,4%
3 Tingkat penghapusan Toluene(1h) 91,4%
4 Tingkat ngilangi(1h) 92,2%
5 Tingkat ngilangi xilena(1h) 93,0% 

Daya Saing Inti Pemurni Udara SONGZ

Daya Produk

Pemurni hawa SONGZ

Fungsi pemurnian terintegrasi

Apa butuh ventilasi? Ventilasi dening penggemar Ora ngeculake
Cara ngresiki udara 1. Sistem pemurnian udara ion sing kuwat2. Modul ozon sing ditambahake (opsional)3. Copot bledug elektrostatik integral

4. Filter fotokatalis terintegrasi

5. Sterilisasi UV terintegrasi

1. sterilisasi lampu UV kendaraan2. Nyemprotake solusi disinfektan
Daya saing inti  1. Integrasi umume, ukuran cilik, mung sawetara pangowahan kendaraan
2. Bisa ngilangi kabeh jinis bakteri, virus, bledug lan gas beracun lan mbebayani kanthi efektif
3. Biaya pembersih sakabehe murah. Yen sampeyan pengin nginstal modul ozon sing luwih apik, sampeyan mung kudu nambah biaya luwih saka 100 RMB.
4. Fungsi pemurnian udara bisa diuripake nalika nggawa penumpang. Pembersih udara dhewe bakal ngasilake jumlah O3 (udakara 0,02ppm, ing kisaran sing aman) kanggo entuk efek sterilisasi wektu nyata.
5. Nalika anti-virus dibutuhake kanggo kabeh kendharaan, sadurunge kendaraan diuripake utawa ora ana ing mobil, mode ozon sing ditingkatake diuripake, lan kanthi otomatis bakal mandheg sawise 15 menit, sing efisiensin banget lan ngirit energi.
6. Nalika mode pendinginan, pemanasan lan ventilasi ora diuripake, kipas sistem sterilisasi diwiwiti kanthi otomatis sajrone 5 menit lan mandheg sajrone 20 menit.
1. Owahan gedhe kanggo kabeh kendaraan, kudu dipasang lampu ultraviolet ekstra ing kendaraan, lan kabeh set sistem semprotan banyu disinfeksi kudu dipasang. Proyek mbenerake gedhe lan regane larang.
2. Bakteri lan virus bisa diresiki, nanging ora ana perawatan sing apik kanggo bledug lan gas beracun lan mbebayani.
3. Pemurnian udara lan disinfeksi ora diidini nalika nggawa penumpang. Yen ditindakake lan sawise disinfeksi, mula dibutuhake pertukaran udara, lan efisiensi iki luwih murah.

Kasus Aplikasi Sistem Pemurnian Udara SONGZ

Saiki, saiki wis disedhiyakake kanthi batch model OEM sing luwih dhuwur kayata Xiamen Jinlong lan Zhengzhou Yutong. 

20
22
21
23

Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan kanggo ningkatake lingkungan sajrone lelungan lan ningkatake kualitas udara ing njero kendaraan!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: