Sistem Manajemen Termal Baterai kanggo Bus Listrik, lan Pelatih

Katrangan singkat:

Produk kasebut kalebu kompresor, kondensor, saringan garing, katup ekspansi, penguap, pipa lan komponen listrik.
Produk kasebut dipérang dadi pirang-pirang gelar miturut modhél sing beda lan ukuran unit sing cocog. Miturut strukture, umume dipérang dadi jinis integral lan jinis pamisah.


Rincian Produk

Tag Produk

Sistem Manajemen Termal Baterai kanggo Bus Listrik, lan Pelatih

JLE Series, BTMS, Atap dipasang

1

JLE-XC-DB

2

JLE-XIC-DF

BTMS (Sistem Manajemen Termal Baterai) kabeh batere kalebu modul pendingin, modul pemanas, pompa, tangki banyu ekspansi, pipa penghubung lan kontrol listrik. Cairan pendinginan digawe adhem (utawa digawe panas) dening modul pendingin (utawa modul pemanas), lan solusi pendinginan disebarake ing sistem pendinginan batere kanthi pompa. Modul pendinginan kalebu kompresor gulung listrik, kondensor aliran paralel, penukar panas piring, katup ekspansi H lan kipas kondensasi. Modul pendinginan lan modul pemanasan langsung disambungake kanthi seri menyang pipa sistem, lan saben bagean sistem sirkulasi disambungake liwat pipa banyu panas awak lan gabungan konversi.

Hubungi karo kita ing sales@shsongz.cn kanggo rincian liyane. 

Spesifikasi Teknis Seri Listrik BTMS JLE:

Model:

JLE-XC-DB JLE-XIC-DF
Kapasitas Cooling Standar 6 kW   8 kW  
Volume Aliran Air Sirkulasi 32 L / min (Kepala >10m) 32 L / min (Kepala >10m)
Volume Aliran Udara (Tekanan Nol) Kondensor 2000 m3 / h 4000 m3 / h
Blower DC27V DC27V
Unit Ukuran 1370x1030x280 (mm) 1370x1030x280 (mm)
  Bobot 65 kg  67 kg 
Daya input 2kW 3.5kW
Kulkas Jinis R134a R134a

Cathetan Teknis:

1. Kinerja: BTMS bisa ngukur lan ngawasi suhu batere kanthi wektu nyata liwat sistem BMS. Kecepetan reaksi pendinginan lan pemanasan cepet.

2. Ngirit energi: sistem kontrol listrik modul pendingin nggunakake teknologi kontrol konversi frekuensi canggih lan kompresor gulung konversi frekuensi DC sing dhuwur, yaiku udakara 20% hemat energi tinimbang kompresor biasa.

3. Perlindhungan lingkungan: BTMS mandhiri, nggunakake kondensor aliran paralel lan penukar panas piring, sing priksa manawa kurang regane kulkas.

4. Keamanan dhuwur: produk wis ngrancang insulasi rong tahap, piranti proteksi relief tekanan lan tekanan dhuwur lan kurang, sing njamin keamanan panggunaan produk.

5. Instalasi sing gampang: BTMS ora prelu adhem ing situs, lan awak disambungake karo pipa banyu panas supaya gampang dipasang.

6. Reliabilitas tinggi: sistem kontrol nggunakake teknologi kontrol mikrokomputer chip tunggal, diwasa lan dipercaya. Umur dawa, kurang swara, ora ana perawatan, umur luwih dawa tinimbang kipas sikat umum, umur desain kompresor 15 taun, tingkat kegagalan kurang.

 7. Fungsi pemanas PTC, ing suhu sithik, pemanas pemanas listrik PTC, kanggo mesthekake yen produk ing wilayah adhem uga bisa digunakake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan