Kondisioner Bis kanggo Bis Decker Ganda

Katrangan singkat:

Produk kasebut kalebu kompresor, kondensor, saringan garing, katup ekspansi, penguap, pipa lan komponen listrik.
Produk kasebut dipérang dadi pirang-pirang gelar miturut modhél sing beda lan ukuran unit sing cocog. Miturut strukture, umume dipérang dadi jinis integral lan jinis pamisah.
Nanggapi panggilan negara kasebut wiwit 2014 nganti saiki, China uga wis nindakake inovasi luwih akeh babagan AC sing dipasang ing mburi, pisanan nggunakake teknologi pendingin udara listrik kanthi luwih lengkap kanggo AC sing dipasang ing mburi, lan ngembang macem-macem struktur Produk kanggo nyukupi kabutuhan pasar.


Rincian Produk

Tag Produk

Kondisioner Bis kanggo Bis Decker Ganda

SZB Series, kanggo 10-12m bis decker dobel

06
04

Produk kasebut kalebu kompresor, kondensor, saringan garing, katup ekspansi, penguap, pipa lan komponen listrik.

Produk kasebut dipérang dadi pirang-pirang gelar miturut modhél sing beda lan ukuran unit sing cocog. Miturut strukture, umume dipérang dadi jinis integral lan jinis pamisah.

Nanggapi panggilan negara kasebut wiwit 2014 nganti saiki, China uga wis nindakake inovasi luwih akeh babagan AC sing dipasang ing mburi, pisanan nggunakake teknologi pendingin udara listrik kanthi luwih lengkap kanggo AC sing dipasang ing mburi, lan ngembang macem-macem struktur Produk kanggo nyukupi kabutuhan pasar.

Spesifikasi Teknis Seri Decker Bis A / C SZB:

Model

SZB-IIIA-D

Kapasitas Cooling

Standar

52kW

Panjang Bus sing Disaranake

11 ~ 12 m

Model Kompresor

6NFCY

Kapindahan Kompresor

970 cc / r

Bobot Kompresor (tanpa Kopling)

40 kg

Jinis pelumas

BSE55

Model Katup Ekspansi

DANFOSS TGEN7 R134a

Volume Aliran Udara (Tekanan Nol)

Kondensor (Quantity Fan)

14400 m3 / h (6)

Evaporator (Jumlah Blower)

9000 m3 / h (12)

Ukuran Unit Atap

2000X750X1180 (mm)

Bobot Unit Atap

350 kg

Konsumsi Listrik

14KW

Bobot Refrigerant

11 kg

Cathetan Teknis:

1. Pendingin yaiku R134a.

2. Unit AC biasane dipasang ing sadhuwure mesin mburi, lan kudu dianggep supaya instalasi dipasang kanthi sakabehe, lan diopeni supaya direnovasi. Saluran udara sambungan transisi antarane unit lan saluran udara ing mobil kudu gampang dipasang.

3. Sampeyan kudu dipesthekake yen udara kipas kondensasi bisa mlebu lan ngentekake angin kanthi lancar, lan asupan lan hawa nafsu dipotong kanthi efektif tanpa angin lan sirkuit cendhak. Kacepetan angin sisih kendaraan kudu5m / s.

4. Saluran udara sambungan transisi saka unit AC menyang saluran udara ing bis duwe bentuk khusus, mula desain kudu nganggep operasional instalasi lan nyuda resistensi saluran udara. Kacepetan angin saluran transisi kudu12m / s.

5. Kacepetan angin saluran pasokan udara utama ing bis kudu 8m / s.

6. Luwih becik nyetel kisi bali udara kanthi kapisah miturut rasio volume udara ing jubin ndhuwur lan ngisor. Utawa bisa disetel kanthi kapisah kanggo lantai ndhuwur, lan lantai ngisor ngasilake hawa liwat tangga.

7. Hubungi kita ing sales@shsongz.cn kanggo pilihan lan rincian liyane.

Pambuka Teknis Rinci Kondhisi Udara Seri SZB

1. Nggunakake teknologi pemulihan panas kondensasi kondensasi canggih kanggo nyuda tekanan dhuwur saka sistem pendinginan lan ningkatake rasio efisiensi energi produk.

2. Struktur bingkai umume ukurane cilik lan bobot entheng.

3. Pangembangan khusus, desain modular, tanggepan cepet kanggo kabutuhan pelanggan pasar.

4. Ana macem-macem jinis produk, sing bisa nutupi lapisan kaping pindho 10-12 meter lan bis siji setengah.

5. Volume udara sing nguap bisa diatur miturut syarat panggunaan kanggo njamin output udara sing seragam.

Kasus Aplikasi Seri SZB Bus Udhaya Ganda:

05

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: