Kondisioner Bis

  • Air Conditioner for Bus, Coach, school Bus and Articulated Bus

    AC kanggo Bis, Pelatih, Bis sekolah lan Bis Artikulasi

    Seri SZR minangka jinis AC ndhuwur atap sing pisah kanggo 8,5m nganti 12.9m saka bis konvensional, bus, sekolah utawa bus sing artikulasi. Kapasitas pendinginan seri bus seri antara 20kW nganti 40kW, (62840 nganti 136480 Btu / jam utawa 17200 nganti 34400 Kcal / jam). Minangka AC kanggo minibus utawa bis kurang saka 8,5m, waca seri SZG.
  • Economy Air Conditioner for Bus, Coach, School Bus and Articulated Bus

    Kondisioner Udara Ekonomi kanggo Bis, Pelatih, Bis Sekolah lan Bis Artikulasi

    Seri SZQ minangka jinis AC ndhuwur atap sing pisah kanggo 8,5m nganti 12.9m saka bis konvensional ekonomi, pelatih, bus sekolah utawa bis sing diartikulasikan. Seri kanthi versi suhu dhuwur kasedhiya. Kapasitas pendinginan seri bus seri antara 20kW nganti 40kW, (62840 nganti 136480 Btu / jam utawa 17200 nganti 34400 Kcal / jam). Minangka AC kanggo minibus utawa bis kurang saka 8,5m, waca seri SZG.
  • Air Conditioner for Mini and Midi City Bus or Tourist Bus

    AC kanggo Bis Mini lan Midi City utawa Bis Turis

    Seri SZG minangka AC sing dipasang ing atap. Iki ditrapake kanggo bis kutha 6-8.4m lan bis turis 5-8.9m. Kanggo duwe paling akeh aplikasi model bus, ana rong jinis jembaré seri SZG, masing-masing ing 1826mm lan 1640.
  • Air Purification and Disinfection System

    Sistem Pemurnian Udara lan Disinfeksi

    Sistem pemurnian udara lan desinfeksi udara SONGZ minangka piranti pembunuh virus utama, kanthi fungsi antivirus, sterilisasi, filter VOC lan saringan PM2.5.
  • Bus Air Conditioner for Double Decker Bus

    Kondisioner Bis kanggo Bis Decker Ganda

    Produk kasebut kalebu kompresor, kondensor, saringan garing, katup ekspansi, penguap, pipa lan komponen listrik.
    Produk kasebut dipérang dadi pirang-pirang gelar miturut modhél sing beda lan ukuran unit sing cocog. Miturut strukture, umume dipérang dadi jinis integral lan jinis pamisah.
    Nanggapi panggilan negara kasebut wiwit 2014 nganti saiki, China uga wis nindakake inovasi luwih akeh babagan AC sing dipasang ing mburi, pisanan nggunakake teknologi pendingin udara listrik kanthi luwih lengkap kanggo AC sing dipasang ing mburi, lan ngembang macem-macem struktur Produk kanggo nyukupi kabutuhan pasar.