Kondisioner Bis Bis Listrik kanggo Bus Decker Listrik

Katrangan singkat:

Produk kasebut kalebu kompresor, kondensor, saringan garing, katup ekspansi, penguap, pipa lan komponen listrik.
Produk kasebut dipérang dadi pirang-pirang gelar miturut modhél sing beda lan ukuran unit sing cocog. Miturut strukture, umume dipérang dadi jinis integral lan jinis pamisah.


Rincian Produk

Tag Produk

Kondisioner Bis Bis Listrik kanggo Bus Decker Listrik

JLE Series, kanggo bis decker dobel 10-12m, disesuaikan

Produk kasebut kalebu kompresor, kondensor, saringan garing, katup ekspansi, penguap, pipa lan komponen listrik.

Produk kasebut dipérang dadi pirang-pirang gelar miturut modhél sing beda lan ukuran unit sing cocog. Miturut strukture, umume dipérang dadi jinis integral lan jinis pamisah.

Spesifikasi Teknis Seri Double Decker Listrik A / C JLE:

Model:

JLE-IIIB-T

Kapasitas Cooling

Standar

48 kW utawa 163776 Btu / jam

Kapasitas Pemanas

Standar

42 kW utawa 143304 Btu / jam

Katup Ekspansi

EMERSON

Volume Aliran Udara (Tekanan Nol)

Kondensor (Fan Fan)

16000 m3 / h (8)

Evaporator (Jumlah Blower)

6000 + 6000 m3 / h (6 + 6)

Hawane seger

1100 m3 / jam

Unit

Ukuran

750 (L) × 2000 (W) × 1129 (H) +800 (L) × 1800 (W) × 377 (H)

Bobot

450 kg

Konsumsi Daya Adhem

18kW

Konsumsi Daya PTC

26kW

Kulkas

Jinis

R407C

Cathetan Teknis:

1. Pendingin yaiku R407C.

2. Unit AC biasane dipasang ing sadhuwure mesin mburi, lan kudu dianggep supaya instalasi dipasang kanthi sakabehe, lan diopeni supaya direnovasi. Saluran udara sambungan transisi antarane unit lan saluran udara ing mobil kudu gampang dipasang.

3. Sampeyan kudu dipesthekake yen udara kipas kondensasi bisa mlebu lan ngentekake angin kanthi lancar, lan asupan lan hawa nafsu dipotong kanthi efektif tanpa angin lan sirkuit cendhak. Kacepetan angin sisih kendaraan kudu5m / s.

4. Saluran udara sambungan transisi saka unit AC menyang saluran udara ing bis duwe bentuk khusus, mula desain kudu nganggep operasional instalasi lan nyuda resistensi saluran udara. Kacepetan angin saluran transisi kudu12m / s.

5. Kacepetan angin saluran pasokan udara utama ing bis kudu 8m / s.

6. Luwih becik nyetel kisi bali udara kanthi kapisah miturut rasio volume udara ing jubin ndhuwur lan ngisor. Utawa bisa disetel kanthi kapisah kanggo lantai ndhuwur, lan lantai ngisor ngasilake hawa liwat tangga.

6. Majelis kontrol listrik kayata kothak kontrol listrik lan inverter ngenggoni papan tartamtu ing kendaraan, lan kudu dipikirake ing posisi sing berventilasi lan anti banyu.

7. JLE-IIIB-T back-mount (heat pump plus PTC) fungsi manajemen termal batere terintegrasi.

8. Hubungi kita ing sales@shsongz.cn kanggo pilihan lan rincian liyane. 

Pambuka Teknis Rincian AC S Series Bus SZB

1. Struktur bingkai sakabèhé, digabung karo cangkang paduan aluminium, ukurané lan bobote entheng.

2. Teknologi konversi frekuensi adaptif nyadari kahanan kacepetan variabel sinkronisasi kompresor lan penggemar, nyuda konsumsi energi operasi.

3. Pangembangan khusus, desain modular, bobot entheng.

4. Kipas brushless DC, umur dawa lan bobot entheng.

5. Desain pompa panas, dibandhingake karo transformasi konvensional, bisa ngerteni pemanasan pompa panas lan nyuda konsumsi energi.

6. Kontrol bis CAN, antarmuka cadangan lan latar mburi kanggo popularisasi teknologi jaringan bis sabanjure.

7. Teknologi opsional sing sugih

7.1. Fungsi "Cloud control", nyadari remot kontrol lan diagnosis, lan ningkatake layanan produk lan kemampuan ngawasi liwat aplikasi data amba.

5
8

7.2. Sambungan voltase dhuwur teknologi anti-longgar

7.3. Fungsi manajemen termal baterei terintegrasi, miturut syarat pelanggan tanpa mengaruhi efek pendinginan kendharaan.

7.4. Tegangan dhuwur DC750V


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: