Kondisioner Udara Bus Listrik

  • Electric Air Conditioner for Electric Minibus and Coach

    AC kanggo Minibus Listrik lan Pelatih

    AC E seri bis energi anyar yaiku jenis AC sing dipasang ing payon, kanthi area udara siji, lan kanthi model sing beda kanggo aplikasi bus listrik saka 6m nganti 8m.
  • Electric Air Conditioner for Electric Bus and Coach, Single Air Return

    Kondisioner Udara Listrik kanggo Bus Listrik lan Pelatih, Bali Udhara Tunggal

    AC LMD seri energi anyar minangka AC sing dipasang ing atap, kanthi area udara siji, lan kanthi model sing beda kanggo aplikasi bus listrik saka 8m nganti 12m. Seri LMD ndhukung macem-macem teknologi opsional, kayata teknologi kontrol Cloud, teknologi anti-loosening sambungan tegangan tinggi, teknologi sistem manajemen termal baterai (BTMS) integrasi unit atap, teknologi manajemen termal kendaraan, teknologi tegangan tinggi DC750, teknologi pangurangan banyu Kondensasi, teknologi pemurni udara ing njero bis lan kompresor paduan aluminium hemat energi.
    Hubungi karo kita ing sales@shsongz.cn kanggo rincian liyane.
  • Electric Air Conditioner for Electric Bus and Coach, Double Air Return

    Kondisioner Udara Listrik kanggo Bus Listrik lan Pelatih, Bali Udhara Ganda

    AC ES seri bis energi anyar minangka jenis AC sing dipasang ing payon, kanthi model sing beda kanggo aplikasi bis listrik saka 8m nganti 12m. Seri ESD ndhukung macem-macem teknologi opsional, kayata teknologi kontrol Cloud, teknologi anti-loosening sambungan tegangan tinggi, teknologi sistem manajemen termal baterai (BTMS) integrasi unit atap, teknologi manajemen termal kendaraan, teknologi tegangan tinggi DC750, teknologi pangurangan banyu Kondensasi, teknologi pemurni udara ing njero bis lan kompresor paduan aluminium hemat energi.
  • Electric Bus Air Conditioner for Electric Double Decker Bus

    Kondisioner Bis Bis Listrik kanggo Bus Decker Listrik

    Produk kasebut kalebu kompresor, kondensor, saringan garing, katup ekspansi, penguap, pipa lan komponen listrik.
    Produk kasebut dipérang dadi pirang-pirang gelar miturut modhél sing beda lan ukuran unit sing cocog. Miturut strukture, umume dipérang dadi jinis integral lan jinis pamisah.
  • Air Purification and Disinfection System

    Sistem Pemurnian Udara lan Disinfeksi

    Sistem pemurnian udara lan desinfeksi udara SONGZ minangka piranti pembunuh virus utama, kanthi fungsi antivirus, sterilisasi, filter VOC lan saringan PM2.5.
  • Battery Thermal Management System for Electric Bus, and Coach

    Sistem Manajemen Termal Baterai kanggo Bus Listrik, lan Pelatih

    Produk kasebut kalebu kompresor, kondensor, saringan garing, katup ekspansi, penguap, pipa lan komponen listrik.
    Produk kasebut dipérang dadi pirang-pirang gelar miturut modhél sing beda lan ukuran unit sing cocog. Miturut strukture, umume dipérang dadi jinis integral lan jinis pamisah.