Unit Pendingin Truk Energi Listrik & Anyar

Katrangan singkat:

Seri SE minangka jinis unit pendingin truk listrik kanggo minivan, van utawa truk sing digunakake kanggo transportasi jarak cendhak utawa tengah.


Rincian Produk

Tag Produk

Unit Pendingin Truk Energi Listrik & Anyar

1
2

SE200-T

3

SE250

4

SE400

5

SE500

Seri SE minangka jinis unit pendingin truk listrik kanggo minivan, van utawa truk sing digunakake kanggo transportasi jarak cendhak utawa tengah. 

Spesifikasi Teknis Seri Pendingin Truk:

Model SE200-T SE250 SE400 SE500
Kekuwatan sing cocog DC300V≤ Kendaraan≤DC700V siyaga listrik AC220V DC300V≤ Kendaraan≤DC700V siyaga listrik AC220V DC300V≤ Kendaraan≤DC700V siyaga listrik AC380V / AC220V DC300V≤ Kendaraan≤DC700V siyaga listrik AC380V / AC220V
 Suhu sing ditrapake (℃) -25 ~ 20 -25 ~ 20 -25 ~ 20 -25 ~ 20
Volume sing Bisa ditrapake (m3) 5 ~ 8 6 ~ 10 12 ~ 18 14 ~ 22
Volume sing ditrapake -18 ℃ (m3) 6 8 16 18

Kapasitas Cooling (W)                 

1,7 ℃ 2100 2350 3900 5100
  -17.8 ℃ 1210 1350 1950 2800
Kompresor Jinis

Jinis rotor sing ditutup kanthi lengkap

Jinis rotor tertutup kanthi lengkap (konversi frekuensi DC)
  Tegangan AC220V / 3 ~ / 50Hz AC220V / 3 ~ / 50Hz AC220V / 3 ~ / 50Hz AC220V / 3 ~ / 50Hz
Evaporator Volume Aliran Udara (m3 / h) 900 1800 1800 1800
Kulkas R404A R404A R404A R404A
Volume Pengisian (kg) 1.1 1.2 1.5 1.5
Daya (W) 1600 1700 2800 3500
Instalasi Unit pamisah atap sing dipasang

Unit terpadu sing dipasang ing ngarep

Dimensi Evaporator (mm) 610 * 515 * 160 1291 * 1172 * 265 1400 * 1152 * 482 1530 * 735 * 675
Ukuran Kondensor (mm) 1250 * 920 * 220      

Cathetan Teknis:

1. Kapasitas adhem ditandhani kanthi suhu lingkungan GB / T21145-2007 standar nasional 37.8.

2. Aplikasi volume awak truk mung kanggo referensi. Volume aplikasi nyata gegayutan karo sifat isolasi termal awak truk, suhu lan kargo sing dimuat. 

Pambuka Teknis rinci babagan Seri SE

1. All-in-one unit: Daging trailer meat sing cocog kanggo mbukak luwih akeh barang lagi digunakake, sing mbutuhake desain kompak lan kenyamanan pangopènan. 

6
7
8

2. Teknologi sterilisasi lan pembersihan diri: transportasi kargo ngasilake bakteri akeh. Unit kanthi sterilisasi UV lan ozon bisa disterilake lan disinfeksi kabeh kreta supaya ora ana zat sing mbebayani lan njaga keamanan panganan. Sanalika, prosedur reresik khusus digunakake kanggo nggawe penguap dadi konsolidasi. Es kasebut cair dhewe, ngumbah rereget ing permukaan evaporator, njaga evaporator tetep resik lan bebas bau.

9

3. Teknologi ngawasi jarak jauh: Terminal pelanggan, pabrik truk kulkas, lan pabrikan unit pendinginan mbentuk kabeh organik liwat Internet, ningkatake kualitas lan level layanan unit kasebut, lan ngasilake nilai sing luwih gedhe kanggo para pelanggan.

10
11

4. Teknologi konversi frekuensi DC: nggunakake teknologi sinus frekuensi gelombang penuh DC kanggo ngontrol, efisiensi kompresor ditambah luwih saka 30% dibandhingake karo kompresor frekuensi AC tetep, njamin jarak tempuh kendaraan.

5. Pangembangan kompresor inverter R404A DC

Gumantung saka kekuwatan teknis Songz, nggawe kompresor inverter DC sing ditrapake kanggo media kerja R404A khusus kanggo kulkas, sing bisa nyadari persyaratan pembekuan kanthi cepet lan entuk tujuan efisiensi tinggi, hemat energi lan kontrol suhu sing tepat.

Nalika saiki, unit pendingin listrik ing industri nggunakake kompresor frekuensi tetep AC. Skema iki nduweni konsumsi energi sing dhuwur, fluktuasi suhu gedhe ing kompartemen, lan ora bisa memenuhi syarat-syarat pengawetan.

10

6. Kipas tanpa sikat: Umur layanan kipas sikat ditambah saka pirang-pirang ewu jam nganti luwih saka 40.000 jam, efisiensi penggemar ditambah luwih saka 20%, lan hemat energi lan efisiensi ekonomi bisa ditambah sacara signifikan. Aplikasi kontrol pangaturan terus-terusan, kanthi sensor tekanan lan sensor suhu kanggo nggayuh optimalisasi sistem.

12

7. Pangembangan kontrol telu-ing-siji

Nggabungake konverter AC / DC-DC sing ana, konverter frekuensi, lan komponen diskrit kontroler, nuduhake modul fungsional internal, lan desainake kontroler telu-siji kanthi keamanan dhuwur, level proteksi dhuwur (IP67), ukuran cilik, lan fungsi pra-daya . EMC bisa nyukupi persyaratan GB / T 18655 CLASS 3, lan nyadari komunikasi karo kabeh bis BISA kendharaan, kanthi fungsi ngawasi jarak jauh.

19

8. Desain keamanan dhuwur

Isolasi telung level: Isolasi dhasar, tambahan lan tambahan

Perlindhungan piranti lunak: Proteksi otomatis over-current, voltase, voltase kurang lan phase-loss

Proteksi voltase dhuwur tikel: Saklar voltase dhuwur & piranti relief tekanan dhuwur

Desain proteksi geni: Bahan-bahan tahan api canggih, desain anti-malik kanggo elektroda positif lan negatif

Kasus Aplikasi Seri SE Pendingin Truk:

11
12
13
15
16

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: