Unit Refrigerasi Truk Langsung Langsung Ngarep

Katrangan singkat:

Seri SC minangka jinis unit pendingin truk drive langsung sing dipasang ing ngarep kanggo truk dawa 2m nganti 9.6m sing digunakake kanggo transportasi jarak cendhak utawa tengah.


Rincian Produk

Tag Produk

Unit Refrigerasi Truk Langsung Langsung Ngarep

1
4

SC200

SC200 / SC300

5
6

SC300 / SC350 / SC380

SC350

8
9

SC380

SC550 / SC660 / SC760 / SC960

10
13

SC660 / SC550

SC760 / SC960

Seri SC minangka jinis unit pendingin truk drive langsung sing dipasang ing ngarep kanggo truk dawa 2m nganti 9.6m sing digunakake kanggo transportasi jarak cendhak utawa tengah. 

Spesifikasi Teknis Seri SC Refrigeration Truk:

Model

SC200 SC300 SC350 SC380 SC550 SC660 SC760 SC960

 Suhu sing ditrapake (℃)

-25 ~ 20 -25 ~ 20 -25 ~ 20 -25 ~ 20 -25 ~ 20 -25 ~ 20 -25 ~ 20 -25 ~ 20

Volume sing Bisa ditrapake (m3)

4 ~ 8 12 ~ 18 12 ~ 16 14 ~ 20 20 ~ 30 28 ~ 35 32 ~ 42 46 ~ 65

Volume sing ditrapake -18 ℃ (m3)

6 12 14 18 22 28 35 50

Kapasit Pendingin (W)                 

1,7 ℃

2100 2900 3500 3900 5500 5800 6800 8200
 

-17.8 ℃

1200 1800 2100 2300 3100 3250 3700 4520

Kompresor

Model

QP13

QP16

QP21

QP31

Evaporator

Volume Aliran Udara (m3 / h)

900 1800 1200 1800 2400 2700 2850 2850

Kulkas  

R404A

Volume Pengisian (kg)

0,95 1.1 1.3 1.5 1.9 3.8 4.3 4.7

Instalasi

Unit Pemisahan Drive Langsung Langsung

Dimensi Evaporator (mm)

610 * 515 * 160 1007 * 595 * 180 1207 * 595 * 180 1207 * 595 * 180 1557 * 595 * 180 1557 * 595 * 180 1220 * 652 * 320 1220 * 652 * 320

Ukuran Kondensor (mm)

820 * 535 * 195 1006 * 586 * 213 1006 * 586 * 213 1150 * 515 * 355 1150 * 515 * 355 1400 * 540 * 511 1400 * 540 * 511 1400 * 540 * 511

Bobot Evaporator (kg)

12 21 26.5 26.5 31 38 55 60

Bobot kondensor (kg)

18 25 25 32 34 52 52 55

Cathetan Teknis:

1. Kapasitas adhem ditandhani kanthi suhu lingkungan GB / T21145-2007 standar nasional 37.8.

2. Aplikasi volume awak truk mung kanggo referensi. Volume aplikasi nyata gegayutan karo sifat isolasi termal awak truk, suhu lan kargo sing dimuat.

3. Jembar suhu operasi: -30~ + 50suhu sekitar.

4. Sistem defrost gas panas kanthi kontrol suhu defrost, sing aman, cepet lan andal kanggo njaga kualitas momotan.

5. Unit siyaga listrik kasedhiya lan opsional. 

Pambuka Teknis rinci babagan Seri SC

1. Kontrol suhu presisi tinggi: Aplikasi katup ekspansi elektronik lan algoritma PID memenuhi persyaratan kontrol suhu presisi tinggi obat-obatan lan transportasi rantai kadhemen dhuwur.

7

2. Teknologi saluran mikro: cocok kanggo ijol-ijolan panas saluran mikro saka unit kulkas, kanthi bobot sing luwih entheng, efisiensi sing luwih dhuwur lan biaya sing luwih murah.

8
9

Perbandingan penukar panas tabung lan penukar panas aliran paralel

Bandhing paramèter

Tabung fing penukar panas

Penukar panas aliran paralel

Bobot penukar panas

100%

60%

Volume penukar panas

100%

60%

Efisiensi transfer panas

100%

130%

Biaya penukar panas

100%

60%

Volume ngisi daya refrigerant

100%

55% 

3. Teknologi ngawasi jarak jauh: Terminal pelanggan, pabrik truk kulkas, lan pabrikan unit pendinginan mbentuk kabeh organik liwat Internet, ningkatake kualitas lan level layanan unit kasebut, lan ngasilake nilai sing luwih gedhe kanggo para pelanggan.

10
11

4. Kipas tanpa sikat: Umur layanan kipas sikat ditambah saka pirang-pirang ewu jam nganti luwih saka 40.000 jam, efisiensi penggemar ditambah luwih saka 20%, lan hemat energi lan efisiensi ekonomi bisa ditambah sacara signifikan. Aplikasi kontrol pangaturan terus-terusan, kanthi sensor tekanan lan sensor suhu kanggo nggayuh optimalisasi sistem.

12

5. Teknologi pemanasan kanthi efisiensi tinggi: aplikasi pemanasan bypass gas panas komposit lan penukar panas pendinginan terintegrasi, pemanas kanthi otomatis, pilih mode panas miturut cuaca njaba, lan kanthi gampang ngatasi macem-macem cuaca sithik, nalika njupuk tujuan ngirit energi lan nyuda konsumsi

13
14

Kasus Aplikasi Seri SC Refrigeration Unit SC:

17
18
19
20
21

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: