Kondisioner Udara Listrik kanggo Bus Listrik lan Pelatih, Bali Udhara Ganda

Katrangan singkat:

AC ES seri bis energi anyar minangka jenis AC sing dipasang ing payon, kanthi model sing beda kanggo aplikasi bis listrik saka 8m nganti 12m. Seri ESD ndhukung macem-macem teknologi opsional, kayata teknologi kontrol Cloud, teknologi anti-loosening sambungan tegangan tinggi, teknologi sistem manajemen termal baterai (BTMS) integrasi unit atap, teknologi manajemen termal kendaraan, teknologi tegangan tinggi DC750, teknologi pangurangan banyu Kondensasi, teknologi pemurni udara ing njero bis lan kompresor paduan aluminium hemat energi.


Rincian Produk

Tag Produk

Kondisioner Udara Listrik Lengkap kanggo Bus Listrik, lan Pelatih

Seri ESD, area bali udara dobel, kanggo 8-12m E-bus

1

ESD-III-BNSD

2

ESD-IV-BNSD, ESD-V-BNSD

3

ESD-VI-BNSD

AC ES seri bis energi anyar minangka jenis AC sing dipasang ing payon, kanthi model sing beda kanggo aplikasi bis listrik saka 8m nganti 12m. Seri ESD ndhukung macem-macem teknologi opsional, kayata teknologi kontrol Cloud, teknologi anti-loosening sambungan tegangan tinggi, teknologi sistem manajemen termal baterai (BTMS) integrasi unit atap, teknologi manajemen termal kendaraan, teknologi tegangan tinggi DC750, teknologi pangurangan banyu Kondensasi, teknologi pemurni udara ing njero bis lan kompresor paduan aluminium hemat energi.

Hubungi karo kita ing sales@shsongz.cn kanggo rincian liyane. 

Struktur Arsitektur Modular Listrik SONGZ (SIEMA)

Desain platform modular cerdas (platform SONGZ SIEMA3), sing nyadari desain modular lan kombinasi kompresor, kontrol listrik, kondensor lan penguap, sistem manajemen termal terintegrasi lan liya-liyane. Desain produk efisien lan andal, lan tingkat generalisasi suku cadang produk platform bisa nganti 72%.

Spesifikasi Teknis Seri Electric A / C ESD Series:

Model: ESD-III-BNSD ESD-IV-BNSD ESD-V-BNSD ESD-VI-BNSD
Kapasitas Cooling Standar 16kW 18kW 20kW 22kW
Panjang Bus sing Disaranake (Ditrapake kanggo iklim China)
8,0 ~ 8,8 m 8,9 ~ 9,4 m 9,5 ~ 10.4 m 10,5 ~ 12 m
Katup Ekspansi Danfoss Danfoss Danfoss Danfoss
Volume Aliran Udara (Tekanan Nol)  Kondensor (Fan Fan) 6000 m3 / h (3) 8000 m3 / h (4) 8000 m3 / h (4) 10000 m3 / h (5)
Evaporator (Jumlah Blower) 4000 m3 / h (4) 4000 m3 / h (4) 5400 m3 / h (6) 6000 m3 / h (6)
Unit Atap  Ukuran 2670 * 2000 * 278mm 3170 * 2000 * 278mm 3170 * 2000 * 278mm 3170 * 2000 * 278mm
Bobot 244kg 265kg 270kg 271kg
Konsumsi Listrik 6.7kW 7.5kW 8,4kW 9.2kW
Kulkas Jinis R407C R407C R407C R407C

Cathetan Teknis:

1. Voltase daya input AC bisa adaptasi karo DC250-DC750V, lan voltase kontrol yaiku DC24V (DC20-DC28.8). Seri ESD ora cocog kanggo troli.

2. Pendingin kasebut yaiku R407C.

3. Kipas angin yaiku motor DC.

4. Pilihan manajemen termal batere terintegrasi:

Suhu banyu stopkontak yaiku 7-15, suhu banyu sing metu yaiku 11-20, ngisi daya 10Kw, ngeculake 1-3Kw, kompresor kudu nggunakake kompresor Highly.

Fungsi AC-Series AC ESD Seri Nganyarke tion Opsional)

1. Desain platform modular cerdas (platform SONGZ SIEMA3), nyadari kombinasi modular unit kompresor, sistem kontrol listrik, sistem throttling, evaporator, kondensor, lsp., Lan desaine efisien lan andal.

2. Desain ringan, desain cangkang ngisor paduan aluminium, desain kondensor kothong, kompresor lan rongga kontrol, kompresor integrasi aluminium, 30% luwih entheng.

3. Desain atap umum saka unit AC wis kurang sambungan, kurang fiksasi, ukuran cilik, lan tampilan sing ayu; tata letak angin terus nggunakake angin nyopir kabin penumpang kanggo nambah efisiensi energi operasi produk.

4. Gunung paling dhuwur nggunakake pengurangan swara unik lan desain integrasi sistem panyerepan kejut sekunder. Ing antarane kabeh platform, platform iki nduweni swara paling endhek, sistem paling apik lan rasio efisiensi energi paling dhuwur.

5. EMC produk kasebut nyukupi persyaratan GB / T 18655 level 3, lan sistem kasebut nggunakake desain insulasi hak kekayaan intelektual independen, sing aman lan andal, lan wis lulus sertifikasi standar EU.

6. Kompresor nggunakake teknologi konversi frekuensi DC (sinkron magnet permanen), digabungake karo kontrol konversi frekuensi adaptif, produk mewah dilengkapi katup ekspansi elektronik, kontrol sing tepat, hemat energi, nyaman lan ramah lingkungan.

7. Kontrol listrik nganggo desain kabeh-siji, sing kanthi efektif nyuda ruang sing ana ing tata letak listrik, lan desain sabuk kabel apik banget.

8. Fungsi manajemen termal batere terintegrasi, output kapasitas pendinginan batere 3-10kw miturut syarat pelanggan tanpa mengaruhi efek pendinginan kendharaan.

9. Fungsi pemurnian udara, kalebu papat fungsi: koleksi debu elektrostatik, cahya ultraviolet, generator ion sing kuwat, lan filtrasi katalis foto, kanggo nggayuh sterilisasi, ngilangi bau lan ngilangi debu sing efisien, lan kanthi efektif mblokir panularan virus.

4

10. Fungsi "Cloud control", nyadari remot kontrol lan diagnosis, lan ningkatake layanan produk lan kemampuan ngawasi liwat aplikasi data amba.

5
8

11. Pemanasan listrik PTC, miturut konfigurasi sing beda lan suhu sekitar, wiwiti PTC kanthi tepat wektu, ngrewangi dadi panas, lan ngerteni pemanasan ing kisaran suhu sing kebak.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: