Kondisioner Udara Listrik kanggo Bus Listrik lan Pelatih, Bali Udhara Tunggal

Katrangan singkat:

AC LMD seri energi anyar minangka AC sing dipasang ing atap, kanthi area udara siji, lan kanthi model sing beda kanggo aplikasi bus listrik saka 8m nganti 12m. Seri LMD ndhukung macem-macem teknologi opsional, kayata teknologi kontrol Cloud, teknologi anti-loosening sambungan tegangan tinggi, teknologi sistem manajemen termal baterai (BTMS) integrasi unit atap, teknologi manajemen termal kendaraan, teknologi tegangan tinggi DC750, teknologi pangurangan banyu Kondensasi, teknologi pemurni udara ing njero bis lan kompresor paduan aluminium hemat energi.
Hubungi karo kita ing sales@shsongz.cn kanggo rincian liyane.


Rincian Produk

Tag Produk

Kondisioner Udara Listrik Lengkap kanggo Bus Listrik, lan Pelatih

Seri LMD, Area Air Return tunggal, kanggo 8-12m E-bus

1

LMD-VI-BNDD

2

LMD-V-BNDD & LMD-IV-BNDD

3

LMD-III-BNDD

AC LHD seri energi anyar yaiku AC sing dipasang ing atap, kanthi area udara siji, lan kanthi model sing beda kanggo aplikasi bus listrik saka 8m nganti 12m. Seri LMD ndhukung macem-macem teknologi opsional, kayata teknologi kontrol Cloud, teknologi anti-loosening sambungan tegangan tinggi, teknologi sistem manajemen termal batere terintegrasi (BTMS) unit atap, teknologi manajemen termal kendharaan, teknologi tegangan tinggi DC750, teknologi pangurangan banyu Kondensasi, teknologi pemurni udara ing njero bis lan kompresor paduan aluminium hemat energi.

Hubungi karo kita ing sales@shsongz.cn kanggo rincian liyane. 

Struktur Arsitektur Modular Listrik SONGZ (SIEMA)

Desain platform modular cerdas (platform SONGZ SIEMA1), sing nyadari desain modular lan kombinasi kompresor, kontrol listrik, kondensor lan penguap, sistem manajemen termal terintegrasi lan liya-liyane. Desain produk efisien lan andal, lan tingkat generalisasi suku cadang produk platform bisa nganti 72%.

4

1. Modensor cangkang kondensor lan evaporator.

2. Kamar kondensor modular.

3. Kamar Evaporator modular.

4. Ruangan kontrol listrik modular.

5. Modular ruangan kompresor.

6. Ruang sistem manajemen termal batere modular.

Spesifikasi Teknis Seri L Electric A / C LMD:

Model:

LMD-III-BNDD

LMD-IV-BNDD

LMD-V-BNDD

LMD-VI-BNDD

Kapasitas Cooling

Standar 

16 kW

18 kW 

20 kW 

22 kW 

(Kamar Evaporator 40 ° C / 45% RH / Kamar Kondensor 30 ° C)

Panjang Bus sing Disaranake (Ditrapake kanggo iklim China)

8,0 ~ 8,8 m

8,9 ~ 9,4 m

9,5 ~ 10.4 m

10,5 ~ 12 m

Katup Ekspansi

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Volume Aliran Udara (Tekanan Nol)

Kondensor (Fan Fan)

6000 m3 / h (3)

8000 m3 / h (4)

8000 m3 / h (4)

10000 m3 / h (5)

 

Evaporator (Jumlah Blower)

3600 m3 / h (4)

3600 m3 / h (4)

5400 m3 / h (6)

6000 m3 / h (6)

Unit Atap

Ukuran

2500 × 1900 × 300 (mm)

3105 × 1900 × 250 (mm)

3105 × 1900 × 250 (mm)

3105 × 1900 × 250 (mm)

 

Bobot

270 kg

290 kg

305 kg

310 kg

Konsumsi Daya

7kW

8kW

8,7 kW

9,6 kW

Kulkas

Jinis

R407C

R407C

R407C

R407C

Cathetan Teknis:

1. Voltase listrik input AC bisa adaptasi karo DC320-DC820V, lan bisa nganti DC260V sawise diwiwiti, lan voltase kontrol yaiku DC24V (DC20-DC28.8). Status teknis AC udhara kudu dikonfirmasi kanthi khusus karo SONGZ, amarga cara kontrol AC jinis iki beda, lan voltase trolleybus sing ditemtokake ing negara manca beda.

2. Pendingin kasebut yaiku R407C.

3. Kipas angin yaiku motor DC.

4. Pilihan manajemen termal batere terintegrasi:

4.1. Suhu banyu stopkontak yaiku 7-15, suhu banyu sing metu yaiku 11-20, ngisi daya 10Kw, ngeculake 1-3Kw, kompresor kudu nggunakake kompresor Panasonic;

4.2. Suhu banyu stopkontak yaiku 7-15, suhu banyu sing metu yaiku 11-20, ngisi daya 10Kw, ngeculake 1-5Kw, kompresor kudu nggunakake kompresor Hitachi;

4.3. Suhu pengisian daya banyu outlet yaiku 7-15, suhu banyu stopkontak yaiku 11-20, ngisi daya 10Kw, ngeculake 3-6Kw, kompresor Emerson kudu dipilih.

Fungsi AC E-Bus Seri LMD Nganyarke tion Opsional)

Saliyane fungsi dhasar pendinginan, pemanasan lan ventilasi pompa panas, produk uga bisa nganyari fungsi ing ngisor iki miturut kebutuhan pelanggan lan lingkungan:

1. Fungsi pemanasan pompa suhu panas paling sithik nyadari -15 kanggo memenuhi beban panas kabeh kendaraan, lan -25 operasi pompa panas terus-terusan.

2. Fungsi pemanasan pompa panas suhu sithik, kanggo entuk pemanas efisiensi dhuwur ing -3 lingkungan suhu sithik.

3. Pangembangan inovatif prototipe rekayasa kompresi rong tahap, sing bisa nggayuh operasi stabil ing -35.

5

4. Nggawe fungsi anyar kanggo bis hybrid, sing bisa nyadari fungsi pemanas AC kanggo bis, lan nyedhiyakake fungsi pendinginan kanggo paket batere kendaraan, nglindhungi keamanan batere, lan nambah umur batere.

5. Fungsi manajemen termal batere terintegrasi, output kapasitas pendinginan batere 3-10kw miturut syarat pelanggan tanpa mengaruhi efek pendinginan kendharaan.

6. Fungsi pemurnian udara, kalebu papat fungsi: koleksi bledug elektrostatik, cahya ultraviolet, generator ion sing kuwat, lan filtrasi katalis foto, kanggo nggayuh sterilisasi, ngilangi bau lan ngilangi debu sing efisien, lan kanthi efektif mblokir panularan virus.

6

7. Fungsi "Cloud control", nyadari remot kontrol lan diagnosis, lan ningkatake layanan produk lan kemampuan ngawasi liwat aplikasi data gedhe.

7
8

8. Pemanasan listrik PTC, miturut konfigurasi sing beda lan suhu sekitar, wiwiti PTC kanthi tepat wektu, ngrewangi dadi panas, lan ngerteni pemanasan ing kisaran suhu sing kebak.

Serat Teknologi E-Bus A / C LMD Series:

1. Nganggo desain streamline, penampilan sing apik.

2. Kabeh sistem nggunakake desain entheng, kondensor tanpa desain struktur cangkang ngisor, desain kipas ringan, sing nggawe realisasi sistem pendingin hawa kanthi bobot sithik.

9
10

3. Produk EMC nyukupi persyaratan GB / T 18655 level 3, sistem kasebut nggunakake desain insulasi hak kekayaan intelektual independen, aman lan andal, lan uga bisa ngliwati standar UE.

112
122

4. Aman lan andal, insulasi telung level lan desain proteksi geni, fungsi koneksi anti-malik voltase dhuwur.

13
14

5. Ngadaptasi teknologi konversi frekuensi, produk mewah dilengkapi katup ekspansi elektronik, kanthi kontrol sing tepat, hemat energi lan kepenak.

15

6. Nggunakake teknologi simulasi CFD menyang desain.

16
17
18
19

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: