Golek Pakaryan

overview.1

Kita pengin ngajak sampeyan kontak karo kita yen duwe niat miwiti lan ngembangake karir karo SONGZ.

Minangka produsen AC sistem bis paling canggih lan paling gedhe ing saindenging jagad, produk AC SONGZ wis diekspor menyang luwih saka 40 negara, lan saben dina saya akeh ing pasar internasional. Adhedhasar latar mburi iki, SONGZ nawakake kesempatan kerja tartamtu ing saindenging jagad kanggo sampeyan ora preduli sampeyan lulusan anyar, utawa duwe pengalaman.

Sampeyan bakal kerja karo tim SONGZ International sing nganut budaya tim dadi:

Fokus Pelanggan.

Pakaryan Tim.

Openness & Bhinéka.

Sincerity & Pengabdian.

Kesederhanaan & Terus terang.