Sales Dealer

Rekrut Sales Dealer Worldwide

Kita pengin ngajak sampeyan dadi dealer dodolan lan njelajah pasar sing gedhe karo SONGZ, kanthi njupuk kemungkinan pangembangan pasar global SONGZ kanthi macem-macem produk AC, sistem pendingin udara bis listrik, AC, transportasi kereta api AC, lan unit pendingin truk.

Ringkesan Pasar Global SONGZ

SONGZ miwiti bisnis internasional wiwit taun 2003. AC lan truk AC

unit pendingin wis diekspor menyang luwih saka 30 negara.

SONGZ wis diakoni dadi OEM AC SUPPLIER dening 16 pabrikan bis jaban rangkah.

Saiki luwih saka 30.000 unit AC sing diekspor.

打印

Hubungi SONGZ kanggo ngrembug babagan kerja sama kasebut.