Dealer Layanan

Dealer Layanan Rekrutmen ing Seluruh Dunia

Kita pengin ngajak sampeyan dadi dealer layanan lan makarya karo SONGZ, kanthi njupuk kemungkinan pangembangan pasar global SONGZ babagan macem-macem produk AC, sistem pendingin udara bis listrik, AC, kondisioner udara rel, lan unit kulkas truk.

Ringkesan Pasar Global SONGZ

SONGZ miwiti bisnis internasional wiwit taun 2003. Pendingin udara bis lan unit pendingin truk wis diekspor menyang luwih saka 30 negara.

SONGZ wis diakoni dadi OEM AC SUPPLIER dening 16 pabrikan bis jaban rangkah.

Saiki luwih saka 30.000 unit AC sing diekspor.

Ana panjaluk layanan kanggo SONGZ ing pasar internasional. Kita pengin duwe mitra layanan internasional kanggo nindakake kegiatan layanan atas jenenge of LAGU. 

Proses Kerja Sama

1

Keuntungan Kerjasama karo SONGZ

1. Teknologi pra-penjualan gratis lan konsultasi produk

2. Pandhuan instalasi gratis

3. Sawise - didol aksesoris dodolan aksesoris lan rega pilihan kanggo aksesoris

4. Penghasilan remunerasi tenaga kerja

5. Latihan

Syarat dhasar kanggo Dealer Layanan

1. Organisasi bisnis sing ndaftar kanthi sah

2. Sistem manajemen perusahaan sing canggih

3. Ora kurang saka 50 kanggo wilayah bisnis

4. Spesialis ndandani karo sertifikat tukang listrik & tukang las

5. kendharaan dhukungan layanan

6. Peralatan kantor (komputer / laptop / internet lsp)

7. Piranti lan peralatan ndandani - dhaptar

Tanggung jawab utama kanggo Mitra Layanan

1. Kanggo menehi hasil karo pratelan pelanggan

2. Kanggo menehi hasil karo saran pelanggan

3. Kanggo ngatur layanan lan pangopènan produk

4. Kanggo ngatur suku cadang

Dhaptar Piranti & Piranti

Ora

Jeneng Piranti

Q'ty

Unit

Anggaran kanggo Ref.

1 Pengukur tekanan assy 1 atur USD 200,00
2 Pompa vakum 1 atur USD 300,00
3 Detektor bocor listrik 1 atur USD 300,00
4 Piranti Nitrogen 1 atur USD 200,00
5 Monitor suhu 1 atur USD 20,00
6 Multimeter 1 atur USD 200,00
7 Kit layanan 1 atur USD 150,00
8 Andha 1 atur USD 50,00
9 Remunerasi staf 1 wong USD 10.000,00
10 Piranti keamanan (helem, sabuk pengaman lsp) 1 atur USD 50,00

Gambar Piranti & Piranti

2

Pengukur Tekanan

7

Monitor Suhu

3

Meter Ssy

8

Multimeter

4

Pompa Vakum

9

Kit Layanan

5

Detektor Bocor Listrik

10

Andha

6

Piranti Nitrogen

11

Piranti Keamanan (helem, sabuk pengaman lsp)

Kasus kerja sama sing sukses

12

Stasiun layanan jeddah, Arab Saudi, 4 teknisi lan 2 truk layanan sing tanggung jawab 6.000 set AC saben taun

01
2

Stasiun layanan Chili, 2 teknisi, 2 truk layanan kanggo BYD E-BUS SONGZ E-AC 500 unit saben taun.

Kegiatan layanan

14