Warta SONGZ

  • Taun Anyar diwiwiti, taun sapi iku bejo

    Tanggal 23 Februari 2021, perjalanan anyar diwiwiti saiki. SONGZ nuduhake Pabrik Dalan Huaning lan Tanduran Dalan Zhuanxing diwiwiti dina kaping pisanan kerja maneh. Kanthi swara Salam Taun Anyar, pangadeg Pak Fuquan Chen lan Presiden Pak Ankang Ji, bebarengan karo perusahaan tengah lan s ...
    Waca liyane
  • Muga-muga sukses ing taun anyar, entuk target anyar ing taun 2021

    Swara mercon ing jubin kabeh, nyambut wiwitan taun anyar. Ing tanggal 23 Februari 2021, mercon ing gerbang perusahaan, swarane mercon lan berkah, nyuworo awal taun anyar. Sabanjure, tim kepemimpinan departemen bisnis ...
    Waca liyane
  • Divisi Transit SONGZ ngeculake FAI proyek Shanghai Alstom M-SH6822

    Tanggal 22 Januari 2021, Divisi Transit Rel SONGZ nampa pamriksaan produk pertama kanggo proyek perombakan pertama Shanghai Line 6 Shanghai Alstom. Ing rapat kaping pisanan, Yinhua Pan, wakil manajer umum departemen bisnis rel, menehi pidato, nyambut para ahli SATCO ...
    Waca liyane
  • SONGZ Indonesia’s fight against COVID-19 in 2020

    Perang SONGZ Indonesia nglawan COVID-19 ing taun 2020

    Ing wiwitan taun 2020, COVID-19 pecah kanthi kabeh cara, nempuh perang ing saindenging jagad nglawan epidemi kasebut. SONGZ Indonesia, minangka pabrik saham SONGZ ing luar negeri, wis aktif nglawan COVID-19! Wong-wong SONGZ ora mundur, dheweke wis manunggal lan nggunakake tumindak dhewe kanggo ...
    Waca liyane
  • Acara Pangembangan Grup SONGZ

    1. Ing taun 1998, SONGZ AUTOMOBILE AIR CONDITIONING CO., LTD. didegaké ing Shanghai. SONGZ diwiwiti saka bisnis AC, lan wiwit nol. 2. Tanggal 7 Desember 2004, Xiamen SONGZ didegake, sing fokus ing R&D, manufaktur unit AC bus. 3. Ing taun 2004, S ...
    Waca liyane
  • "Pelanggan Pertama" -SONGZ Grup kerja ing luar negeri sajrone COVID-19

    Musim pungkasan lan musim semi iki, epidemi radhang paru-paru sing ora bisa diprediksi nyerang jagad iki. Nalika ngadhepi "epidemi" perang sing tiba-tiba iki, Grup SONGZ ora mandheg kanthi mandhiri, lan kanthi aktif mbukak karya sajrone COVID-19, sing tansah ngetrapake prinsip pelanggan luwih dhisik. Ing kasus co ...
    Waca liyane
  • “Insist on customer first, serve with heart”-”SONGZ Group’s most beautiful retrograde man” Fule Yuan’s outstanding deeds

    "Nandheske dhisik dhisik pelanggan, lawati kanthi ati-ati" - "Wong retrograde sing paling ayu SONGZ Group" tumindak Fule Yuan sing luar biasa

    2020 minangka taun sing luar biasa. COVID-19 rame ing saindenging jagad, lan kabeh lapisan masyarakat kena pengaruh banget. Departemen bisnis bis duwe keberanian kanggo ngadhepi kangelan lan ngatasi, kudu luwih dhisik marang pelanggan, mesthi butuh kabutuhan pelanggan, ngawula kanthi tliti, lan andel ...
    Waca liyane
  • SONGZ Group menang judhul "Supplier Banget 2020" dening SANY

    Bubar iki, Konferensi Pemasok Pompa Industri SANY Heavy "lan Konferensi Pemasok Mesin SANY Heavy Machines" ing taun 2020 dianakake kanthi kapisah. SONGZ AUTOMOBILE AIR CONDITIONING CO., LTD. misuwur ing antarane para supplier lan diarani "pemasok sing apik" ....
    Waca liyane
  • SONGZ Ing BUSWORLD kaping 1 ing Amerika Latin

    Saka 5 nganti 7 Desember 2016, Busworld ngatur edhisi Busworld Amerika Latin sing pertama. Pameran kasebut dianakake ing Walikota Plaza ing Medellin, kutha paling gedhe nomer loro ing Kolombia. In total, 32 kendaraan diwenehi dening Daimler, Scania, GM Isuzu, Busscar, Volvo, Golden Dragon, Inconcar ...
    Waca liyane