Produk

  • Air Conditioner for Bus, Coach, school Bus and Articulated Bus

    AC kanggo Bis, Pelatih, Bis sekolah lan Bis Artikulasi

    Seri SZR minangka jinis AC ndhuwur atap sing pisah kanggo 8,5m nganti 12.9m saka bis konvensional, bus, sekolah utawa bus sing artikulasi. Kapasitas pendinginan seri bus seri antara 20kW nganti 40kW, (62840 nganti 136480 Btu / jam utawa 17200 nganti 34400 Kcal / jam). Minangka AC kanggo minibus utawa bis kurang saka 8,5m, waca seri SZG.
  • Electric Air Conditioner for Electric Minibus and Coach

    AC kanggo Minibus Listrik lan Pelatih

    AC E seri bis energi anyar yaiku jenis AC sing dipasang ing payon, kanthi area udara siji, lan kanthi model sing beda kanggo aplikasi bus listrik saka 6m nganti 8m.
  • Economy Air Conditioner for Bus, Coach, School Bus and Articulated Bus

    Kondisioner Udara Ekonomi kanggo Bis, Pelatih, Bis Sekolah lan Bis Artikulasi

    Seri SZQ minangka jinis AC ndhuwur atap sing pisah kanggo 8,5m nganti 12.9m saka bis konvensional ekonomi, pelatih, bus sekolah utawa bis sing diartikulasikan. Seri kanthi versi suhu dhuwur kasedhiya. Kapasitas pendinginan seri bus seri antara 20kW nganti 40kW, (62840 nganti 136480 Btu / jam utawa 17200 nganti 34400 Kcal / jam). Minangka AC kanggo minibus utawa bis kurang saka 8,5m, waca seri SZG.
  • Self-powered Truck Refrigeration Unit

    Unit Refrigerasi Truk sing dukung dhewe

    Seri SC-D minangka jinis unit pendingin truk sing bisa mandhiri kanggo truk abot 7-10,5m sing digunakake kanggo transportasi jarak adoh.
  • Electric Air Conditioner for Electric Bus and Coach, Single Air Return

    Kondisioner Udara Listrik kanggo Bus Listrik lan Pelatih, Bali Udhara Tunggal

    AC LMD seri energi anyar minangka AC sing dipasang ing atap, kanthi area udara siji, lan kanthi model sing beda kanggo aplikasi bus listrik saka 8m nganti 12m. Seri LMD ndhukung macem-macem teknologi opsional, kayata teknologi kontrol Cloud, teknologi anti-loosening sambungan tegangan tinggi, teknologi sistem manajemen termal baterai (BTMS) integrasi unit atap, teknologi manajemen termal kendaraan, teknologi tegangan tinggi DC750, teknologi pangurangan banyu Kondensasi, teknologi pemurni udara ing njero bis lan kompresor paduan aluminium hemat energi.
    Hubungi karo kita ing sales@shsongz.cn kanggo rincian liyane.
  • Air Conditioner for Mini and Midi City Bus or Tourist Bus

    AC kanggo Bis Mini lan Midi City utawa Bis Turis

    Seri SZG minangka AC sing dipasang ing atap. Iki ditrapake kanggo bis kutha 6-8.4m lan bis turis 5-8.9m. Kanggo duwe paling akeh aplikasi model bus, ana rong jinis jembaré seri SZG, masing-masing ing 1826mm lan 1640.
  • Electric Air Conditioner for Electric Bus and Coach, Double Air Return

    Kondisioner Udara Listrik kanggo Bus Listrik lan Pelatih, Bali Udhara Ganda

    AC ES seri bis energi anyar minangka jenis AC sing dipasang ing payon, kanthi model sing beda kanggo aplikasi bis listrik saka 8m nganti 12m. Seri ESD ndhukung macem-macem teknologi opsional, kayata teknologi kontrol Cloud, teknologi anti-loosening sambungan tegangan tinggi, teknologi sistem manajemen termal baterai (BTMS) integrasi unit atap, teknologi manajemen termal kendaraan, teknologi tegangan tinggi DC750, teknologi pangurangan banyu Kondensasi, teknologi pemurni udara ing njero bis lan kompresor paduan aluminium hemat energi.
  • Electric Bus Air Conditioner for Electric Double Decker Bus

    Kondisioner Bis Bis Listrik kanggo Bus Decker Listrik

    Produk kasebut kalebu kompresor, kondensor, saringan garing, katup ekspansi, penguap, pipa lan komponen listrik.
    Produk kasebut dipérang dadi pirang-pirang gelar miturut modhél sing beda lan ukuran unit sing cocog. Miturut strukture, umume dipérang dadi jinis integral lan jinis pamisah.
  • Roof Mounted Direct Drive Truck Refrigeration Unit

    Unit Pendingin Truk Langsung dipasang Atap

    Seri SC-T minangka jinis unit pendingin truk langsung sing dipasang ing atap kanggo minivan, van utawa truk. Cocog banget kanggo distribusi kutha.