Kondisioner Udara Transit Rel

  • Rail Transit Air Conditioning Series

    Seri Pendingin Udara Transit Rel

    Kanthi 10 taun pembangunan, SONGZ duwe macem-macem model AC kanggo kendharaan sepur, kayata AC kanggo lokomotif, sepur, monorel, metro, trem lan liya-liyane. Kita pengin nuduhake sawetara model ing ngisor iki kanggo referensi.