Seri Pendingin Udara Transit Rel

Katrangan singkat:

Kanthi 10 taun pembangunan, SONGZ duwe macem-macem model AC kanggo kendharaan sepur, kayata AC kanggo lokomotif, sepur, monorel, metro, trem lan liya-liyane. Kita pengin nuduhake sawetara model ing ngisor iki kanggo referensi.


Rincian Produk

Tag Produk

Seri Pendingin Udara Transit Rel

Kanthi 10 taun pembangunan, SONGZ duwe macem-macem model AC kanggo kendharaan sepur, kayata AC kanggo lokomotif, sepur, monorel, metro, trem lan liya-liyane. Kita pengin nuduhake sawetara model ing ngisor iki kanggo referensi.

Mangga nikmati sawetara proyek sing diwenehake OEM

1

Kondisioner Sepur

3

Kondisioner Trem

2

Kondisioner Udara Metro

4

Kondisioner Udara Lokomotif

5

Sistem Kontrol AC

Cathetan Teknis:

Sistem pendingin udara transit rel minangka jinis produk sing disesuaikan banget, hubungi SONGZ kanggo ngrembug babagan rincian yen sampeyan duwe sarat kaya ngono. 

Sorotan teknis:

Kenyamanan:

Teknologi kontrol suhu presisi (teknologi kontrol PID / kabur)

Teknologi dehumidifikasi

Desain swara sithik

 

Ngirit energi:

Teknologi modulasi energi level papat

Teknologi pompa konversi konversi frekuensi

(Konversi frekuensi AC / konversi frekuensi DC)

Teknologi pangaturan volume udara anyar

Teknologi transfer panas sing efisien

 

Ramah Lingkungan:

Teknologi pemurnian udara (teknologi foto-plasma, teknologi adsorpsi elektrostatik)

Gunakake kulkas sing ramah lingkungan kayata R410a lan R407c 

Sertifikat:

001

Sistem Kualitas IRIS

Sertifikat Otentikasi

002

Sistem Kualitas EN-15085-2

Sertifikat Otentikasi Las

003

Sistem Kualitas IIW

Sertifikat Otentikasi Las

005

ISO: 9001: 2008 Kualitas

Otentikasi Sistem

004

Sertifikasi Produk Railway CRCC

Kasus Aplikasi Kondisioner Kendaraan Rel:

11

KLDR22AZA (Chongqing Line 3)

12
14

KLDL35AKA (Chongqing Line 6)

13
15

KLDD38AYA (Hefei Line 1)

16
17

KLDL38ALA (Line Guangzhou 3)

18
20

KLDL42AFA (Jalur Shanghai 9)

19
24

KLDD12AGA (Trem Shanghai Zhangjiang)

21
22
23

KLD-09 (kanggo mobil generator listrik 25 G / K / T, mobil koper, mobil pos)

26

KLDL09AMA (Lokomotif PN Australia)

25

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: