Unit Pendingin Truk Langsung dipasang Atap

Katrangan singkat:

Seri SC-T minangka jinis unit pendingin truk langsung sing dipasang ing atap kanggo minivan, van utawa truk. Cocog banget kanggo distribusi kutha.


Rincian Produk

Tag Produk

Unit Pendingin Truk Langsung dipasang Atap

1
2

SC160-T

SC160-T / SC200-T

3
6

SC200-T / SC250-T

SC250-T

Seri SC-T minangka jinis unit pendingin truk langsung sing dipasang ing atap kanggo minivan, van utawa truk. Cocog banget kanggo distribusi kutha. 

Spesifikasi Teknik Seri SC-T Refrigeration Truk:

Model

SC160-T

SC200-T

SC250-T

 Suhu sing ditrapake ()

-25~20

-25~20

-25~20

Volume sing Bisa ditrapake (m3)

3 ~ 6

4 ~ 8

8 ~ 12

Volume sing Bisa ditrapake -18(m3)

5

6

8

Kapasitas Cooling

(W)

1.7

2100

2350

1900

-17.8

1210

1350

1100

Kompresor

Model

QP13

QP15

QP13

Evaporator

Volume Aliran Udara (m3 / h)

900

1800 

900

Kulkas  

R404A

R404A

R404A

Volume Pengisian (kg)

0,9

0,95

1.2

Instalasi

Atap dipasang, kondensor lan evaporator pisah

Ukuran Evaporator (mm)

605 * 525 * 165

606 * 525 * 165

1007 * 595 * 180

Ukuran Kondensor (mm)

850 * 640 * 130

1120 * 635 * 185

1120 * 635 * 185

Bobot Evaporator (kg)

12

12

21

Bobot kondensor (kg)

16.6

27

27

Cathetan Teknis:

1. Kapasitas adhem ditandhani kanthi suhu lingkungan GB / T21145-2007 standar nasional 37.8.

2. Aplikasi volume awak truk mung kanggo referensi. Volume aplikasi nyata gegayutan karo sifat isolasi termal awak truk, suhu lan kargo sing dimuat.

3. Unit siyaga listrik kasedhiya lan opsional. 

7

transportasi.

2. Teknologi saluran mikro: cocok kanggo ijol-ijolan panas saluran mikro saka unit kulkas, kanthi bobot sing luwih entheng, efisiensi sing luwih dhuwur lan biaya sing luwih murah.

Pambuka Teknis rinci babagan Seri SC-T

1. Kontrol suhu presisi tinggi: Aplikasi katup ekspansi elektronik lan algoritma PID memenuhi persyaratan kontrol suhu presisi tinggi obat lan rantai adhem dhuwur 

8
9

Perbandingan penukar panas tabung lan penukar panas aliran paralel

Bandhing paramèter

Tabung fing penukar panas

Penukar panas aliran paralel

Bobot penukar panas

100%

60%

Volume penukar panas

100%

60%

Efisiensi transfer panas

100%

130%

Biaya penukar panas

100%

60%

Volume ngisi daya refrigerant

100%

55% 

3. Teknologi ngawasi jarak jauh: Terminal pelanggan, pabrik truk kulkas, lan pabrikan unit pendinginan mbentuk kabeh organik liwat Internet, ningkatake kualitas lan level layanan unit kasebut, lan ngasilake nilai sing luwih gedhe kanggo para pelanggan.

10
11

4. Kipas tanpa sikat: Umur layanan kipas sikat ditambah saka pirang-pirang ewu jam nganti luwih saka 40.000 jam, efisiensi penggemar ditambah luwih saka 20%, lan hemat energi lan efisiensi ekonomi bisa ditambah sacara signifikan. Aplikasi kontrol pangaturan terus-terusan, kanthi sensor tekanan lan sensor suhu kanggo nggayuh optimalisasi sistem.

12

5. Teknologi pemanasan kanthi efisiensi tinggi: aplikasi pemanasan bypass gas panas komposit lan penukar panas pendinginan terintegrasi, pemanas kanthi otomatis, pilih mode panas miturut cuaca njaba, lan kanthi gampang ngatasi macem-macem cuaca sithik, nalika njupuk tujuan ngirit energi lan nyuda konsumsi

13
14

Kasus Aplikasi Seri SC-T Refrigeration Unit:

16

SC200-T diinstal ing Maxus


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: