Unit Refrigerasi Truk sing dukung dhewe

Katrangan singkat:

Seri SC-D minangka jinis unit pendingin truk sing bisa mandhiri kanggo truk abot 7-10,5m sing digunakake kanggo transportasi jarak adoh.


Rincian Produk

Download

Tag Produk

Unit Refrigerasi Truk sing dukung dhewe

1

Seri SC-D minangka jinis unit pendingin truk sing bisa mandhiri kanggo truk abot 7-10,5m sing digunakake kanggo transportasi jarak adoh. 

Spesifikasi Teknis Seri SC Refrigeration Truk:

Model

SC80D SC90D
Suhu sing ditrapake (℃) -20 ~ 30 -20 ~ 30
Volume sing Ditrapake 0M3) 40 ~ 60 50 ~ 70
Volume sing ditrapake -18 ℃ (m3) 50 60
Kapasitas adhemW) Suhu sekitar 30 ℃ 0 8200 9200
-20 ℃ 4500 5600
Kapasitas pemanasW) Suhu sekitar-20 ℃ 0 4000 5000
Ukuran (mm) 1960 * 1644 * 692 1960 * 1644 * 692
Bobot (kg) 500 530 

Cathetan Teknis:

1. Kapasitas adhem ditandhani kanthi suhu lingkungan GB / T21145-2007 standar nasional 37.8.

2. Aplikasi volume awak truk mung kanggo referensi. Volume aplikasi nyata gegayutan karo sifat isolasi termal awak truk, suhu lan kargo sing dimuat.

3. Jembar suhu operasi: -30~ + 50suhu sekitar.

4. Sistem defrost gas panas kanthi kontrol suhu defrost, sing aman, cepet lan andal kanggo njaga kualitas momotan.

5. Unit siyaga listrik kasedhiya lan opsional. 

Pambuka Teknis Rinci Seri SC-D

1. Kontrol suhu presisi tinggi: Aplikasi katup ekspansi elektronik lan algoritma PID memenuhi persyaratan kontrol suhu presisi tinggi obat-obatan lan transportasi rantai kadhemen dhuwur.

7

2. Teknologi saluran mikro: cocok kanggo ijol-ijolan panas saluran mikro saka unit kulkas, kanthi bobot sing luwih entheng, efisiensi sing luwih dhuwur lan biaya sing luwih murah.

8
9

Perbandingan penukar panas tabung lan penukar panas aliran paralel

Bandhing paramèter

Tabung fing penukar panas

Penukar panas aliran paralel

Bobot penukar panas

100%

60%

Volume penukar panas

100%

60%

Efisiensi transfer panas

100%

130%

Biaya penukar panas

100%

60%

Volume ngisi daya refrigerant

100%

55% 

3. Teknologi ngawasi jarak jauh: Terminal pelanggan, pabrik truk kulkas, lan pabrikan unit pendinginan mbentuk kabeh organik liwat Internet, ningkatake kualitas lan level layanan unit kasebut, lan ngasilake nilai sing luwih gedhe kanggo para pelanggan.

10
11

4. Kipas tanpa sikat: Umur layanan kipas sikat ditambah saka pirang-pirang ewu jam nganti luwih saka 40.000 jam, efisiensi penggemar ditambah luwih saka 20%, lan hemat energi lan efisiensi ekonomi bisa ditambah sacara signifikan. Aplikasi kontrol pangaturan terus-terusan, kanthi sensor tekanan lan sensor suhu kanggo nggayuh optimalisasi sistem.

12

5. Teknologi pemanasan kanthi efisiensi tinggi: aplikasi pemanasan bypass gas panas komposit lan penukar panas pendinginan terintegrasi, pemanas kanthi otomatis, pilih mode panas miturut cuaca njaba, lan kanthi gampang ngatasi macem-macem cuaca sithik, nalika njupuk tujuan ngirit energi lan nyuda konsumsi

13
14

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: