FAQ

FAQ (2)

FAQ

Pitakon Paling Kerep

1. Kajaba produk sing ana ing situs web, apa ana produk AC liyane sing kasedhiya ing SONGZ?

Ya, kita uga duwe produk pendingin udara truk lan adhem parkir listrik, hubungi sales@shsongz.com kanggo rincian liyane.

2. Kapan SONGZ miwiti R&D AC bis listrik?

Kita miwiti R&D sadurunge taun 2009, lan ing taun 2010 taun kapisan nyedhiyakake 3250 unit menyang pasar. Sawise iku, jumlahe dodol saya mundhak saben taun lan tekan ndhuwur 28737 ing 2019.

3. Apa bahan SMC?

Bahan komposit SMC (Sheet Mounding Compound) dicetak kanthi suhu dhuwur bebarengan nyetak, kanthi kekuatan mekanik dhuwur, bahan bobot entheng, tahan korosi, umur panjang, kekuatan insulasi tinggi, resistensi busur, tahan api, kinerja panyegelan sing apik, lan produk fleksibel desain, gampang kanggo skala produksi, lan duwe kaluwihan keamanan lan kaendahan, kanthi fungsi proteksi kabeh-cuaca, sing bisa nyukupi kabutuhan macem-macem lingkungan lan papan sing angel ing proyek teknik ruangan.

SONGZ nganggo bahan SMC ing tutup AC ing seri SZR lan SZQ, kanggo njupuk tutup kaca serat.

12

Perbandingan antarane SMC & Kaca Serat

 

Item Dibandhingake

Kaca Serat

SMC Moulding

Jinis proses Proses nggawe bahan komposit utamane kanthi operasi manual kanthi suhu lan tekanan dhuwur. Prosese gampang, operasi gampang, ora perlu peralatan profesional, nanging kualitas komponen angel dijamin Cetakan kompresi yaiku operasi nempatno senyawa cetakan kaya lembaran SMC menyang rongga cetakan ing suhu cetakan tartamtu, lan banjur nutup cetakan kanggo pencet lan bentuk lan solidify. Cetakan kompresi bisa digunakake kanggo plastik thermosetting lan termoplastik.
Gamelan lumahing produk Gamelan ing sisih siji, lan kualitase gumantung karo level operasional pekerja Gamelan ing loro-lorone, kualitas apik
Deformasi produk Produk kasebut duwe deformasi gedhe lan ora gampang dikontrol. Sampeyan kena pengaruh suhu lan operasi manual Deformasi produk cilik, lan ora ana gandhengane karo suhu lan level tenaga kerja
Gelembung Amarga proses cetakan, kekandelan bisa ditemtokake dening pirang-pirang lapisan laminasi, lapisan ora gampang ditembus, gelembung ora gampang dicopot, lan gelembung gampang diproduksi Kekandelan ditemtokake dening jumlah panganan lan cetakan. Amarga suhu dhuwur lan cetakan tekanan dhuwur, mula ora gampang ngasilake gelembung
Retak 1. Amarga akeh deformasi produk, mula ora gampang dikontrol, lan ora gampang dipasang nalika dipasang.2. Suhu sithik ngobati produksi alon, nyebabake retak mikro ing permukaan produk

3. Amarga kaku produk sing sithik, elastisitas luwih gedhe tinimbang cetakan, lan cat permukaan rentan karo garis produk sing apik

Produk kasebut stabil, kajaba kekuwatan lokal ora cukup, konsentrasi stres bisa nyebabake
Output Investasi dhisikan sithik, output kurang, lan ora cocog kanggo batch. Output iki dipengaruhi banget dening jumlah karyawan lan jumlah cetakan (3-4 potong / cetakan / 8 jam) Investasi awal gedhe, cocog kanggo produksi massal (180-200 potong / cetakan / 24 jam)

 

4. Apa bahan LFT?

LFT uga dikenal minangka termoplastik sing dikuatake serat dawa utawa biasane diarani bahan gabungan termoplastik bertulang serat, sing umume kalebu PP lan serat ditambah aditif. Panganggone macem-macem aditif bisa ngganti lan mengaruhi ciri aplikasi mekanik lan khusus produk. Dawane serat umume luwih saka 2mm. Teknologi pangolahan saiki wis bisa njaga dawa serat ing LFT ndhuwur 5mm. Nggunakake serat sing beda kanggo resin sing beda bisa entuk asil sing luwih apik. Gumantung saka panggunaan pungkasan, produk sing wis rampung bisa dawa utawa bentuke strip, ambane piring tartamtu, utawa malah bar, langsung digunakake kanggo ngganti produk thermoset.

5. Keuntungan LFT dibandhingake karo komposit termoplastik sing diperkuat serat

Panjang serat sing luwih dawa bisa nambah sifat mekanik produk.

Kekakuan spesifik sing dhuwur lan kekuwatan tartamtu, resistensi pengaruh sing apik, utamane cocog kanggo aplikasi komponen otomotif.

Resistensi creep ditambah apik. Stabilitas dimensi apik. Lan presisi pembentukane bagean dhuwur.

Resistensi lemes banget.

Iki nduweni stabilitas sing luwih apik ing suhu dhuwur lan lingkungan sing lembab.

Sajrone proses cetakan, serat bisa obah kanthi cetakan, lan karusakane serat sithik.

Materi LFT wis diadopsi dadi AC bus seri SZR, seri SZQ, lan versi awak sempit seri SZG. 

图片31

Cangkang ngisor LFT kanggo SZG (Awak sempit)